Polo 6n 1994г. - не може да се завърти ключа на стартера.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Vajeto
Автомобил:
Двигател:

Polo 6n 1994г. - не може да се завърти ключа на стартера.

Мнениеот Vajeto » Вто 02 дек 2014 13:52

Добър ден колеги или за мен не чак толкова. Полото ми даде проблем - ключа въобще не може да се завърти на стртера. Разгледах във форума, но случейте при другите колеги е че се завърта ключа, но до половината. При мен е че въобще не мърда. Не е от заключен волан. Ключа го вадя и го слагам - пак не става. Държа го под напрежение (завъртян на дясно) и вкарвам ключа, натискам в ключалката и пак не става. Ще съм ви благодарен ако ми помогнете

Последна промяна от Vajeto на Сря 03 дек 2014 8:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Ключа не може да се завърти.

Мнениеот hooligans » Вто 02 дек 2014 15:11

Оправи си заглавието според шаблона
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=422478

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Вто 02 дек 2014 19:57

Ако държиш заключения волан под напрежение едва ли ще ти превърти ключа. Май просто трябва да помолиш някой да ти покаже. Не знам как да ти обясня.

Vajeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vajeto » Сря 03 дек 2014 8:37

ktamen написа:Ако държиш заключения волан под напрежение едва ли ще ти превърти ключа. Май просто трябва да помолиш някой да ти покаже. Не знам как да ти обясня.

Колега, както написах в горния пост - не е от заключния волан. Т.е. волана ми в момента не е заключен, за това съм убеден, че не е от него. Все пак снощи след работа отидох до ключар и се разбрахме за днес да го погледне. Ще пиша по-късно да ви кажа какъв е бил проблема и резултата.

Vajeto
Автомобил:
Двигател:

Re: Polo 6n 1994г. - не може да се завърти ключа на стартера

Мнениеот Vajeto » Сря 03 дек 2014 14:21

Колеги, оказа се самата ключалка на стартера. Ключара я свали и след 15 мин. се върна с нея. Сложихме я и запали. На въпроса "Какво й направи?" той ми каза "Астор не си разкрива фокусите" и така не искаше да ми каже какво й е направил. Даже пари не ми взе. Въпроса е че сега си работи перфектно. На колегите с подобен проблем им препоръчвам да се обърнат към ключар.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”