Polo 6n 1994г. - не може да се завърти ключа на стартера.
Polo 6n 1994г. - не може да се завърти ключа на стартера.
Добър ден колеги или за мен не чак толкова. Полото ми даде проблем - ключа въобще не може да се завърти на стртера. Разгледах във форума, но случейте при другите колеги е че се завърта ключа, но до половината. При мен е че въобще не мърда. Не е от заключен волан. Ключа го вадя и го слагам - пак не става. Държа го под напрежение (завъртян на дясно) и вкарвам ключа, натискам в ключалката и пак не става. Ще съм ви благодарен ако ми помогнете
Последна промяна от Vajeto на Сря 03 дек 2014 8:33, променено общо 1 път.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ключа не може да се завърти.
Ако държиш заключения волан под напрежение едва ли ще ти превърти ключа. Май просто трябва да помолиш някой да ти покаже. Не знам как да ти обясня.
Re: Ключа не може да се завърти.
ktamen написа:Ако държиш заключения волан под напрежение едва ли ще ти превърти ключа. Май просто трябва да помолиш някой да ти покаже. Не знам как да ти обясня.
Колега, както написах в горния пост - не е от заключния волан. Т.е. волана ми в момента не е заключен, за това съм убеден, че не е от него. Все пак снощи след работа отидох до ключар и се разбрахме за днес да го погледне. Ще пиша по-късно да ви кажа какъв е бил проблема и резултата.
Re: Polo 6n 1994г. - не може да се завърти ключа на стартера
Колеги, оказа се самата ключалка на стартера. Ключара я свали и след 15 мин. се върна с нея. Сложихме я и запали. На въпроса "Какво й направи?" той ми каза "Астор не си разкрива фокусите" и така не искаше да ми каже какво й е направил. Даже пари не ми взе. Въпроса е че сега си работи перфектно. На колегите с подобен проблем им препоръчвам да се обърнат към ключар.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”