Всичко перфектно, само където гасне по 6-7 пъти.....
Особено, докато изпреварваш някой ТИР, може да стане много весело.
Виж сега колега, аз имам най-голям опит с гасненето от всички колеги, може би!
Смених почти всички части и ако не искаш и на теб да ти се случи подобно нещо отиди при много добър механик, сигурен човек, който няма да те излъже и си разбира от работата!
От кой град си?
Колата има ли газова уредба?
Ако искаш да действаш сам, първо си купи един диагностичен кабел за 30 тина лева и пусни една диагностика!
Така, като ти чета писанията, може да имаш проблем с клапана на сервото или със самото серво и при натискане на спирачката да обеднява толкова сместта, че да изгасва двигателя!
Когато е студена гасне ли ти, при първо палене, без да натискаш педала на газта?
Пробвай на студен двигател, сутрин, палиш, пускаш всички консуматори рязко, въртиш волана и кажи какво става?!
Сутрин лесно ли пали, имаш ли леко тресене.
Може би имаш проблем със смесите, нещо обеднява.
Ако решиш да взимаш кабел, пиши, може и на лични да ти кажа какво да гледаш, ще ти пратя линкове с интересна информация и филмчета за тези параметри, по които може да се открие евентуален проблем.
Когато изгасне светва ли ти лампичката на акумулатора?
Свети ли ти чека или EPC лампичката?
Фаровете остават ли да светят или гасне всичко? Нормално е да върнеш ключа, за да запалиш.
Сигурно някой ще ти каже, че проблема е в дросел клапата, може и да е там, но едва ли, защото, ако не го право постоянно няма логика да е клапата. Може и да е заърсена и да има нужда от почистване, но според мен проблема не е в дросел клапата.
Така по форума може само да се гадае, лошото е, че повечето "майстори" са също гадатели, така, че много внимавай къде ходиш и при кого! И не си давай парите на някой, само да ти изтрие грешките. Кола с изтриване на грешки не се оправя!!!!!!