няма мощност, не върви
- borracho
- Автомобил:
- Двигател:
няма мощност, не върви
Здравейте, днес се прибирах от Търново през Шипка, ужасно натоварено е движението. Още като слязох от Шипка и тръгнах по равното забелязах че колата не върви като преди, натискам педала до долу, бучи и едва се ускорява. помислих си че съм сипал кофти газ но и на бензин е така. Като спрях двигателя не работи много равномерно, притриса. Скоро сменях свещи, сложиха ми магнети марели струва ми се че някоя е сдала багажа. може ли да е нещо друго? какво да проверя?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
от една друга тема на колегата :
,че тъкмо и аз щях да му развивам теории за компютърната "периферия"
Имам една идея : Колега изкарай всичките свещи и ги огледай дали са еднакви на цвят ,ако едната се различава доста търси проблема в самата свещ или кабел , огледай и порчелана на свещите да не е прегорял и напукан (нормално за нови ментаци малко след смяната им)
borracho написа:Поло 1992 карбуратор пиербург
Имам една идея : Колега изкарай всичките свещи и ги огледай дали са еднакви на цвят ,ако едната се различава доста търси проблема в самата свещ или кабел , огледай и порчелана на свещите да не е прегорял и напукан (нормално за нови ментаци малко след смяната им)
Anbuch написа:от една друга тема на колегата :borracho написа:Поло 1992 карбуратор пиербург
А аз- да го предупредя да не вади кабелите от свещите докато работи двигателя,да не проибе ECU то

Мерси още веднъж колега Anbuch
Топлинното число на свещите,бобина ,кабели,кондезаторчето(малко вероятно-катализатор,ама знае ли човек?)- нещо такова ще да е
borracho написа:тъкмо се върнах от елкон оказа се че кабели и свещи са наред, проблема се оказа вакуум регулатор който беше развален а и лоша центровка. смених в.регулатора и ми направиха центровка и сега колата си върви както преди. благодаря на всички
Радвам се за теб,браво.
Е аз лично не ти бях от голяма полза..извини ме
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”