Здравейте, имам следния проблем - когато колата е студена и включа на 1-ва или 2-ра скорост и дам повечко газ минават поне 4-5 секунди преди да зацепи и потегли... леко придърпване се усеща. Щом загрее колата го няма този проблем. Някой казват че е нормално, но преди време не беше чак така и като че ли все по-осезаемо се усеща.
Сблъсквал ли се е някой с този проблеми и от какво може да е?

проблем Поло бензин 1,4 97г
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
виж съединитела сигурно е за смяна пробваи го като тръгнеш на 3ск и отпускаш съединитела бавно както на 1ск ако колата не гасне - смяна съединител или маслото ти в ск кутия е малко когато е студено не сработва добре като покараш го разбиваш и започва да маже пък и температурата му се дига и става летливо
е да, но проблема не е в самото превключване на скоростите.... след като съм включил на втора примерно и дам повече газ минават няколко секунди преди да потегли както трябва колата... може би не съм се изразил правилно....
някой ми беше казал за потенциометър на газта или свещи да погледна... не разбирам и не знам дали това може да има някакво отношение.
някой ми беше казал за потенциометър на газта или свещи да погледна... не разбирам и не знам дали това може да има някакво отношение.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”