Airbag грешки :(
- marchq
- Автомобил:
- Двигател:
Airbag грешки :(
Лампата на айрбега свети и отидох на диагностика свързаха колата с компютър и ми казаха че двигатела има грешка изчистиха е. След това изтриха грешката и на айрбега. Но след това пак се появи (айрбега) и така няколко пъти доколкото помня грешката беше 22588 (32) или 88522 (32). Човека ми каза че някакъв патрон на колана на шофьорската седалка е гръмнал и от там стават грешките. Какво бихте ме посъветвали
става дума за поло 6н1 95та 1.6 бензин АЕА мотор ... предварително благодаря...

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
a коланите работят ли ти ? нормално.
На коланите имаш поедин пиропатрон. Аз долкото знам той гръмне ли колана стана неизползваем (смисал меганизнам му за разпъване/свиване).
Тези патрони гърмят при удар, колана те стяга назад към седалата и няма мърдане, ако си късметрия до аир баг-а няма да се докоснеш.
Сега незнам как е системата може и някакъв датчик да е цялата работа.
На коланите имаш поедин пиропатрон. Аз долкото знам той гръмне ли колана стана неизползваем (смисал меганизнам му за разпъване/свиване).
Тези патрони гърмят при удар, колана те стяга назад към седалата и няма мърдане, ако си късметрия до аир баг-а няма да се докоснеш.
Сега незнам как е системата може и някакъв датчик да е цялата работа.
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
Я провери разните кабели под седалката. Там има разни връзки и с времето някоя от тях може и да не дава добър контакт. Това ми се е случвало на Нисан и на Пежо след разместване на седалката по шейната. Само дето на Нисана после ходиш в сервиза за да ти изчистят грешката за да спре да свети. Дано да е от това, иначе търси на някоя морга целия колан заедно с пиропатрона.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”