помощ прекинаха ми се чистачките-решено
-
dkalfov
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
помощ прекинаха ми се чистачките-решено
пускам ги аз днес и стихнаха до горе и умряха не изчистих снега
има ли някои с аналогичен проблем какво може да е бушоните (долу в краката) са ок сичките а на друго място не намерих бушони някое реле да не е знам ли всичко друго освен пръскалката и чистачките работи

Последна промяна от dkalfov на Нед 11 ное 2007 17:46, променено общо 1 път.
- Getoni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Или е изгоряло моторчето или от голямата тежест на снега му са се изронили зъбчатките вътре и не могат да зацепят,на моето Толедо беше точно така изронени няколко зъба и като стигне до тях блокаж ,пробвай като пуснеш чистачките да ги натиснеш леко,ако тръгнат е точно това,моето го оправих с ново за 20 лв от морга.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Нямам представа ,човече
ама по принцип като се узори двигателя на чистачките, тока(товара) по жиците се увеличава и където е имало лош контакт преди е възможно нещо да е пригоряло (някоя връзка , там буксичка) и сега да не достига то до където трябва. Имаш ли волтметър (мултицет)?
Друга идея ми е ,че може нещо да е укасило в самата ръчка за управление (тая на волана) и каквото и реле да слагаш като няма сигнал от нея няма да тръгне............................... ,а от друга страна пък дори и като изключиш чистачките от нея те си се прибират и тогава спират т.е. прибират си се дори и без сигнал от нея ама....знам ли?
Друга идея ми е ,че може нещо да е укасило в самата ръчка за управление (тая на волана) и каквото и реле да слагаш като няма сигнал от нея няма да тръгне............................... ,а от друга страна пък дори и като изключиш чистачките от нея те си се прибират и тогава спират т.е. прибират си се дори и без сигнал от нея ама....знам ли?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”