Разлика във въртенето на воланите - защо?
- stefo007
- Автомобил:
- Двигател:
Разлика във въртенето на воланите - защо?
Въпросът ми е защо на 2 полотоа 96 и 98 има разлика при въртене на волана. И двете имат хидравлика, но при едното просто е осезаемо по-лек?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
stefo007 написа: Тия лагери може ли да се разбере дали са блокирали без да се сменят?
Не , тампоните са като чашки обърнати надолу ,а лагерчетата са вътре в тях. В повечето случеи тампоните се продават с лагерчетата в комплект.Ако ти бутнат само тампони без лагерчета си ги поискай. Нормалната цена е 15 лв за 1 бр тампон с 1 бр лагерче - немски на febe (аз такива си взех)
==
Колеги,тея тампони и лагери макферсон не са ли без отношение към въртенето на волана,а само да имат значение за убиване на вибрациите по пътя.Нещо все си мисмя,че амортисьор и леко или трудно въртене на волатна не комуникират.Тука нещо като рейки ,такива неща няма ли?
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- stefo007
- Автомобил:
- Двигател:
Казвате да пробвам първо с маслото? Мисля не е сменяно скоро. Последно тези лагери имат ли отношение към въртене на волана?
Това, което забелязах ей сега като си играх е, че от време на време като въртя волана се чува едно съвсем леко като щракане. Не в крайна позиция а просто по някое време. Еднократно става дума.
Това, което забелязах ей сега като си играх е, че от време на време като въртя волана се чува едно съвсем леко като щракане. Не в крайна позиция а просто по някое време. Еднократно става дума.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”