Като пусна парното и ми мирише в купето на изгорели газове
- Antiloop
- Автомобил:
- Двигател:
Като пусна парното и ми мирише в купето на изгорели газове
Имам следното питане,днес смених на Полото си маслото,маслен филтър,въздушен филтър и филтъра на климатика.Като пусна парното и ми мирише в купето на изгорелите газове,от какво може да се получава този гаден мирис?Преди да сменя всичките неща не миришеше така.Ще бъда много благодарен да ми помогнете за този проблем.
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: моля за съвет
Antiloop написа:Имам следното питане,днес смених на Полото си маслото,маслен филтър,въздушен филтър и филтъра на климатика.Като пусна парното и ми мирише в купето на изгорелите газове,от какво може да се получава този гаден мирис?Преди да сменя всичките неща не миришеше така.Ще бъда много благодарен да ми помогнете за този проблем.
като начало кажи двигател, година на колата поне и тогава чак ще има тотошанс
Antiloop написа:Значи Полото ми е 98/99 година APQ двигател 1.4 инжекция.
Последна промяна от CTaH4o на Чет 13 дек 2007 14:39, променено общо 1 път.
- pavlov85
- Автомобил:
- Двигател:
най-вероятно ти е от филтъра. винаги при смяната на филтъра на климатика, ако е от евтините, докато се пооветри ще си мирише така на странно и гадно. при мен се получи същото като си смених моя... от тъпите им лепила мирише. наскоро на полото ми му сменях радиатора на парното...ефекта беше подобен в началото. още като пусна парното и ми идва да повърна, мирише на гадните лепила на китайския радиатор 

-
- Автомобил:
- Двигател:
не знам за газовете, но аз имах(надявам се вече в миналото) проблем с отичането на водата отпред под стъклото.Където е въздушния филтър се беше адски запушило, и смърдеше на гнило.Сега след като го почистих (една година по късно от първата миризма) не мирише (още).
Колега един ПС аз съм със същото поло и имах проблем със скъсана шпилка на колектора, може и нещо от там да ти е проблемчето.Успех.
Колега един ПС аз съм със същото поло и имах проблем със скъсана шпилка на колектора, може и нещо от там да ти е проблемчето.Успех.
- FreeSpirit
- Автомобил:
- Двигател:
За мен отговора на проблема е един !Филтъра за купето които си си купил пропуска миризми купи си нов и го смени и няма да надушваш изгорелите газове и т.н. .Ето ти линк да видиш горе доло каква е разликата в цените и да прецениш колко ще ти струва да не те притесняват миризмите които влизат от вън.http://drive.bg/index.php?ModelId=9817&cPath=11_29 има и каде каде по хубави и качествени ,но ти си пецени какъв да си земеш и от каде.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”