Колеги, снощи излизам с колата в града и след едно кръстовище внезапно се появи слаб и за 2-3 секунди стана до непоносим звук на стържене метал в метал от предната ми лява гума (при ниска скорост) след като се стреснах аз бавно натиснах спирачките за да избегна някактв инцидент и отбих... След което пак тръгнах и шума вече го нямаше. Дисковете и накладките ми са за смяна, но когато огледах след това дисковете и накладките не забелязах проблем... Звука повече не се появи.. Та искам да попитам - на какво може да се дължи сношната случка

Има ли възможност да са блокирали за момент накладките на лявото колело (да не са се отделили достатъчно след кръстовището) и от там при липса на спирачна течност да се е появил този почти непоносим звук, който изчезна след натискане на спирачката отново? Другия възможен случай е да е прескрипло нещо между накладките и диска ( отронена частица от накладките ) и от там цялата дандания...
НЕ успях да разглобя снощи гумите и да огледам добре, но при първичен оглед всичко си е наред... нямам и загуба на спирачна течност...