НЕ успях да разглобя снощи гумите и да огледам добре, но при първичен оглед всичко си е наред... нямам и загуба на спирачна течност...
Внезапно силно стържене в предното ляво колело???
- ecstasy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Внезапно силно стържене в предното ляво колело???
Колеги, снощи излизам с колата в града и след едно кръстовище внезапно се появи слаб и за 2-3 секунди стана до непоносим звук на стържене метал в метал от предната ми лява гума (при ниска скорост) след като се стреснах аз бавно натиснах спирачките за да избегна някактв инцидент и отбих... След което пак тръгнах и шума вече го нямаше. Дисковете и накладките ми са за смяна, но когато огледах след това дисковете и накладките не забелязах проблем... Звука повече не се появи.. Та искам да попитам - на какво може да се дължи сношната случка
Има ли възможност да са блокирали за момент накладките на лявото колело (да не са се отделили достатъчно след кръстовището) и от там при липса на спирачна течност да се е появил този почти непоносим звук, който изчезна след натискане на спирачката отново? Другия възможен случай е да е прескрипло нещо между накладките и диска ( отронена частица от накладките ) и от там цялата дандания...
НЕ успях да разглобя снощи гумите и да огледам добре, но при първичен оглед всичко си е наред... нямам и загуба на спирачна течност...
- ecstasy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами, виж сега момчето ги даде с отстъпка някаква и с нея накладките WOLF излезнаха 45лв. комплекта и дискове WOLF 2х 47лв.
за сега съм много доволен, но ще видим в събота ще пътувам.
Днеска отивам да сменя двата шарнира всеки по 25лв. нови (варианта с пълненето идва някъде към 8-10лв. на шарнир, но разбрах, че не е желателно
за сега съм много доволен, но ще видим в събота ще пътувам.
Днеска отивам да сменя двата шарнира всеки по 25лв. нови (варианта с пълненето идва някъде към 8-10лв. на шарнир, но разбрах, че не е желателно
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Внезапно силно стържене в предното ляво колело???
Понякога влиза камъче,и докато не стане на прах или не изпадне доста шашка.ecstasy написа:..
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”