Централно за поло
- ivo8181
- Автомобил: MK 4 GTI
- Двигател: 1.8 TURBO
Централно за поло
Някой може ли да ми каже каде се намира компресора за централното заключване на ПОЛО-1.0л-96г,само знам че е от дясната задна страна като на голф3 и каква е цената на машинката втора рька.Благодаря предварително 

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
suggar написа:CTaH4o написа:ама последно само големите(като размер) ли слагат на нормалните (не комби) вариантите или има и такива с по- малките ?
нещо не те разбирам...
като прочетох как съм се изказал и аз не се разбирам
значи на Поло Комбитата най вече машинките за централно са едни доста мънички (на Голф 2 са същите), докато на Полото 6н са по -големи (говоря за размер)
защото на мен за 2рото ми искам 120лв втора ръка

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
daniel.petrov написа:ти сигурен ли си че твоето е изгоряло?сигурен ли си че са ти здрави маркучите по купето.ако има скъсан маркуч както е на моето,моторчето върти постоянно и не може да изключи.и изгаря.като сложиш новия компресор се увери че заключва.завърта за 2 секунди и спира само.
значи при мен беше изгоряло- явно в следствие на влизане на вода
пренавихме моторчето и сега пак има проблем - работи само на заключване и се чудя дали е от машинката или има проблем по кабеляците... и сега чаакам да тествам на един приятел на полото дали ще проработи и в двете посоки
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”