Vw Polo = Vw Derby
Vw Polo = Vw Derby
Здравейте всички фенове на марката VW и по - специално тези на Polo!Понеже вчера си купих VW Derby 1.1 1983год. и предницата ми похлопва искам да питам дали частите на Vw Polo по окачването са еднакви и стават с тези на Derby-то и някой може ли да ме посъветва къде мога да открия каре, накрайници, амортисъори, щанги за отпред и как са цените ?!Благодаря предварително на всички отзовали се !Поздрави!
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
До колкото съм запознат ,окачването на полото от 81 до 94 година е непроменено! А поло-дерби за предница са едни и същи. Най скъпото ти нещо по колата е задницата (стопове,багажник ,задни калници и т.н.) Пази ги много! Имам бивш съученик който кара дерби 91г. От около 5 години си търси стоп за него и неможе да си намери,а каза ,че актовете които е платил до сега заради стоп са по-малко като цена от един нов стоп
Зная ,че шарнирите ти вървят в комплект с носачите и 2-то селенови втулки цената на един носач е 45-60 лева в зависимост от марката.За гормилните накрайници ще те попаря....Вървят заедно със щангите към тях и като преблизителна цена 80 лв. Закарай я някъде да ти направят проверка на окачването към 5-6 лв ще ти вземат ,ама ще си сигурен ,че с тези дупки гумата от вертикално положение нама да ти застане в хоризонтално (не дай си Боже при висока скорост)
. Стабилизиращато щанга едва ли ти е за смяна ,ако колата няма силен челен удър. По нея има тампончета дето са към 10 лева парчето (2 броя)

Зная ,че шарнирите ти вървят в комплект с носачите и 2-то селенови втулки цената на един носач е 45-60 лева в зависимост от марката.За гормилните накрайници ще те попаря....Вървят заедно със щангите към тях и като преблизителна цена 80 лв. Закарай я някъде да ти направят проверка на окачването към 5-6 лв ще ти вземат ,ама ще си сигурен ,че с тези дупки гумата от вертикално положение нама да ти застане в хоризонтално (не дай си Боже при висока скорост)

yso_derby-откъде я изкопа тая антика?
Ей-да я пазиш...
Анбъч е прав за всичко,ама за стопове,мигачи-дори и да не ги запазиш-има хора дето подлепват тея неща....
За части-кво да кажа...аз една щанга съм купил барабар с накрайника-за 15 кинта при италианеца,носач-35 кинта...предни лагери не съм сменял,задни по 33 кинта...Тампоните за стабилизиращата щангата ги плащах дебело-над 25 кинта,каре и полуоска-дълга-60 кинта 2ра ръка....
Вече почва интересното-амортисьори...евтин вариант-220 кинта за предни,по-скъп-280...задните -може и 120 за двата...не помня точно колко....
то май друго по окачването не остана.....
Ей-да я пазиш...
Анбъч е прав за всичко,ама за стопове,мигачи-дори и да не ги запазиш-има хора дето подлепват тея неща....
За части-кво да кажа...аз една щанга съм купил барабар с накрайника-за 15 кинта при италианеца,носач-35 кинта...предни лагери не съм сменял,задни по 33 кинта...Тампоните за стабилизиращата щангата ги плащах дебело-над 25 кинта,каре и полуоска-дълга-60 кинта 2ра ръка....
Вече почва интересното-амортисьори...евтин вариант-220 кинта за предни,по-скъп-280...задните -може и 120 за двата...не помня точно колко....
chy написа:yso_derby-откъде я изкопа тая антика?
Ей-да я пазиш...
Вече почва интересното-амортисьори...евтин вариант-220 кинта за предни,по-скъп-280...задните -може и 120 за двата...не помня точно колко....,
--------------------------------------------------------------------------------
Благодаря на всички за инфото, надявам се до няколко седмици да оправя предницата, ще видя къде да търся изброените от Вас части, за София може ли да ми кажете къде ги има на тънкана?Иначе колата е от една седмица при мен купих я от с. Царевец до Свищов и за щастие стоповете ми са здрави и колата като цяло мотор купе и салон, само окачването отпред е за ремонт. Разбира се ще я пазя !Благодаря още веднъж почвам издирването на частите и да действам! Поздрави !!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”