Забравих да кажа че става въпрос за кабелите за свещите :Р. Решил съм да пробвам с едни силиконови за москвич - 25 лева та да става каквото ще...
Кабели за свещи
- Sanitarium
- Автомобил:
- Двигател:
Кабели за свещи
Имам едно такова питане ... в какво толкова е разликата на кабелите ( знам за изолацията и за пълнежа ) , ама все пак как може на 1.4 AFH кабелите му да струват 137 лева .... ако някой ми каже защо не мога да му сложа други и пак да върви ще съм му много благодарен. По принцип си мисля че няма кой знае какво значение ( изключая живота на изолацията ) ама това все пак си е голяма разлика в цената
.
Забравих да кажа че става въпрос за кабелите за свещите :Р. Решил съм да пробвам с едни силиконови за москвич - 25 лева та да става каквото ще...
- Sanitarium
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ходих до един магазин и намерих на BOSCH, само че 137 лева.
А и исках само да разбера какво толкова има в тези кабели та да са на тая цена ..... да не би едно време с руските кабели да не вървяха колите
. Когото и да попитах какво толкова им е специалното, че даже и по мотори ги предлагат , никой не ми даде обяснение. Затова реших да попитам тука ако някой е чувал или знае нещо... даже се сещам навремето с кабели за неоновото осветление си вървяха 
А и исках само да разбера какво толкова има в тези кабели та да са на тая цена ..... да не би едно време с руските кабели да не вървяха колите
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Е ти пък защо ще сменяш всичките? На бройка не ги ли дават (би трябвало да ги дават). Изискванията са да имат нужното съпротивление (за двувалките не зная колко е ,ама мисля ,че си е както на всички вагени 6 килоома),дължина (от гледна точна на грозотията) и добра изолация. Просто вашите лули са по-различни и затова ви гърбят толкова с цената.
Пак казвам, защо ти е да ги сменяш всичките? И 5-те едновременно да ти станат за смяна си е направо ъбсурдно. Това не са свещи да им се изхабява нещо ( с изключение на пробив на изолацията)
Пак казвам, защо ти е да ги сменяш всичките? И 5-те едновременно да ти станат за смяна си е направо ъбсурдно. Това не са свещи да им се изхабява нещо ( с изключение на пробив на изолацията)
- Sanitarium
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Sanitarium написа:А как мога да разбера кой е пробил евентуално ... с мегер няма да мога да го докарам до пробив .. или както ме "посъветваха" - с едната ръка се подпираш на двигателя а с дригата опипваш кабелите
Свали ги и ги огледай хубаво - то се вижда като има пробив! Мястото на изолацията е направо стопено. После през ноща (най-добре като е мъгливо времето) накарай някой да ти изфорсира двигателят и гледай да няма светкавици по кабелите. Премери им и съпротивлението дали е еднаква на всичките с точност до около 0.5 килоома (ще се справиш щом знаеш какво е мегер и за какво се изполлзва
- Sanitarium
- Автомобил:
- Двигател:
хах термо шлаувката нема да те спаси говорим и за ампераж-кабелите кадето имат пробив малко побелява гумата, или по4ерниава ако са 4ервени вечер по тъмно се вижда наи добре. виш далаверата за мрусниа ток ако има такава на каде е и масата и .При добра центровка и искра моята и с кабел от кабелна съм я карал да не е кофти гориво 4е напоследак голям кур с тези обороти и центровки ше кажеш поло най некадърната кола на фолц бриаххххх.
- Sanitarium
- Автомобил:
- Двигател:
аз имах проблем с единия кабел, беше скъсан и искарата не стигаше до свеща. отидох при един приятел, който е монтьорче. понеже нямах 100 кинта за нови кабели, тои ми пригоди(доста успешно) кабел от опел .... побългаряване е , но при тези цени.... та с 2 думи доволен съм вече 2 месеца нямам проблеми никакви.
Поздрави
Поздрави
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
- Sanitarium
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”