поло комби съединител
поло комби съединител
здравейте,от скоро съм горд собственик на поло комби 1.4,много съм доволен,само едно нещо ме притеснява за сега,преди да го взема ми казаха че съединителя е сменен.Ок. само че педала е нещо много твърд трябва да се натиска докрай за да превключа и понякога само сутрин като запаля има леко свирене на въпросния съединител.Възможно ли е да е от жилото защото погледнах и видях че не е сменено или са сложили калпав съединител или поне аксиален лагер?
ами там е работата че спира да свири като го натисна а когато е пуснат тогава присвирва.Единственото което ме успокоява е че щом веднъж съм натиснал съединителя и го пусна след това цял ден няма проблеми но въпреки всичко не е съвсем добре тази работа.Ще видим в петък ще докладвамUneek написа:Свиренето при натиснат съединител ли ти го прави? Може съединителя ти да е бил накрая, и тъпите джамбази да са понатегнали жилотоНо всичко ще се види като я закараш на майстор. Според мен си за комплект съединител, но дано съм лош пророк.
такааааа сменихме жилото на съединителя сега педала е екстра но според майстора май скоростната кутия ще излезе скрита лимонка каза ми да карам така докато се изсясни проблема от самосебе си.На полото по принцип ми казаха че скоростните кутии му били слабо място.Та това еvanko_VW написа:колега като гледам какво си писал ще дойде да си за аксиален лагер,а може и за феродов и притискателен диск

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”