поло комби съединител

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
ini16
Автомобил:
Двигател:

поло комби съединител

Мнениеот ini16 » Пон 02 юни 2008 17:02

здравейте,от скоро съм горд собственик на поло комби 1.4,много съм доволен,само едно нещо ме притеснява за сега,преди да го взема ми казаха че съединителя е сменен.Ок. само че педала е нещо много твърд трябва да се натиска докрай за да превключа и понякога само сутрин като запаля има леко свирене на въпросния съединител.Възможно ли е да е от жилото защото погледнах и видях че не е сменено или са сложили калпав съединител или поне аксиален лагер?

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Пон 02 юни 2008 21:28

Трябва да се види... Дано само джамбазите не са те излъгали че е скоро сменян, а да не е пипан хич :?

ini16
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ini16 » Вто 03 юни 2008 6:41

Uneek написа:Трябва да се види... Дано само джамбазите не са те излъгали че е скоро сменян, а да не е пипан хич :?
има един такъв момент ще се разбере в четвъртък,записах час при майстор ще докладвам лично за резултата :)

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Вто 03 юни 2008 9:12

Свиренето при натиснат съединител ли ти го прави? Може съединителя ти да е бил накрая, и тъпите джамбази да са понатегнали жилото :evil: Но всичко ще се види като я закараш на майстор. Според мен си за комплект съединител, но дано съм лош пророк.

ini16
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ini16 » Вто 03 юни 2008 19:17

Uneek написа:Свиренето при натиснат съединител ли ти го прави? Може съединителя ти да е бил накрая, и тъпите джамбази да са понатегнали жилото :evil: Но всичко ще се види като я закараш на майстор. Според мен си за комплект съединител, но дано съм лош пророк.
ами там е работата че спира да свири като го натисна а когато е пуснат тогава присвирва.Единственото което ме успокоява е че щом веднъж съм натиснал съединителя и го пусна след това цял ден няма проблеми но въпреки всичко не е съвсем добре тази работа.Ще видим в петък ще докладвам

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 04 юни 2008 7:59

колега като гледам какво си писал ще дойде да си за аксиален лагер,а може и за феродов и притискателен диск

ini16
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ini16 » Съб 07 юни 2008 9:45

vanko_VW написа:колега като гледам какво си писал ще дойде да си за аксиален лагер,а може и за феродов и притискателен диск
такааааа сменихме жилото на съединителя сега педала е екстра но според майстора май скоростната кутия ще излезе скрита лимонка каза ми да карам така докато се изсясни проблема от самосебе си.На полото по принцип ми казаха че скоростните кутии му били слабо място.Та това е :shock

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”