Кора за под двигателя
- KOCMOTPOH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кора за под двигателя
Драги колеги понеже преди време си имах проблеми с намокряне на колицата и съответно отказването да запали после, та съм решил да си сложа кора под двигателя ето защо искам да попитам произвеждат ли се такива кори (за Поло 1999г 6N 1.4i) къде могат да се намерят чух за автоморги но не съм сигурен че има такива кори за Полотата Благодаря предварително за отговорите.
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
недей да слагаш защото при дъжд лрез локва с по висока скорост може да се окаже като сърф и да се изпързаляш много гадно
казвам го защото аз преди два три дни минах по цариградско с около 80-90(тя толко може моята)и на поседния завой преди светофара откъм дружба имаше няква локва,колата стана неуправляема и се носеше като ска(ефекта водна възглавница).Много са ни леки купетата и се плъзгат по водата
казвам го от опит зада гу имаш наум
П.П. нас.ах се тогава,толко страх не съм брал одавна.....
казвам го защото аз преди два три дни минах по цариградско с около 80-90(тя толко може моята)и на поседния завой преди светофара откъм дружба имаше няква локва,колата стана неуправляема и се носеше като ска(ефекта водна възглавница).Много са ни леки купетата и се плъзгат по водата
казвам го от опит зада гу имаш наум
П.П. нас.ах се тогава,толко страх не съм брал одавна.....
-
- Контакти:
миии аз през гьоловете перкам с 40-50 обикновенно и досега не съм имал проблем,някак си всичко е нависоко и не се мокри толковаKOCMOTPOH написа:имаш право не си заслужава май да поемам риска по бавничко ще ръчкам през локвите! принципно аз си бях виновен но с пасатора на бащата си газя без да се замислям и за това не съм изградил навик още
-
- Контакти:
CTaH4o написа:pinsi написа:Заводско само дизеловите Polo-та имат![]()
......тъй съм чел тук някаде
![]()
я си имам кора и ко стане стане![]()
dkalfov те и дизелите вървят
че върят върят няма спор но са по-тежки отпред и може и дя нямаш оня проблем със пързалянето

а и как няма да върят като ги напъват бензинките одзад
-
- Контакти:
CTaH4o написа:Marto написа:Колега за да нети гасне като се намокри си виж кабелите и бонита пак от опит ти говоря
и в тоя ред на мисли вземи си едно пликче - слагаш го и не се морки (през по големите локви)
лада стайл рулз
при мен бубинката е на майната си най отгоре и най отзад там почти не стига вода но тфа с пликчето е идея
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм на мнение че всичките си имат кори под двигателя .... второ .. за да стигнеш до кората за да стане като сърф както се изразяваш колега ... има бая локва да газиш ( около 25см) ... ти в такава локва ако взлезеш и без кора с тая скорост си пътник
... Аквапланинга при смотани гуми или висока скорост може да се получи и на 2мм дълбока локва! Кората под двигателя есупер удобно нещо .. супер полезно ... и не на последно място ... доста необходима!

-
- Контакти:
ненам говоря от мое име защото моята е на 12см отпред и ми трябва малко ся че са ми тясни гуметата да и локвата си беше убава де,дедазнам че е полезна понякога да но ако се стигне да изпадне попът нещо в нея не е надобре работата а и кат идеш в сервиз сметката ти почва от 15-20 лева за сваляне на коратаKoksan написа:Аз съм на мнение че всичките си имат кори под двигателя .... второ .. за да стигнеш до кората за да стане като сърф както се изразяваш колега ... има бая локва да газиш ( около 25см) ... ти в такава локва ако взлезеш и без кора с тая скорост си пътник... Аквапланинга при смотани гуми или висока скорост може да се получи и на 2мм дълбока локва! Кората под двигателя есупер удобно нещо .. супер полезно ... и не на последно място ... доста необходима!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”