Задни кори на Polo-то

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
derkishev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Задни кори на Polo-то

Мнениеот derkishev » Пон 30 юни 2008 16:08

Колеги, имам поло 3та версия, така нареченото 6N, с 4 врати. Тъй като в момента върви в него проект за озвучение и шумоизолация се чудя дали има модел, който да има фабрични отвори а тонколони в задинте врати (както е при голфовете). Когато разглобявах предните забелязах, че може да се свалят "кутиите" за говорителите от предните и да се заменят с такива "джбове" без говорители (виждал съм няколко машинки без говорители във вратите. Та чуденето ми е дали има нещо подобно и за задните врати или трябва да си пробивам отвори и да си ги монтирам директно на кората. БТВ дали ще звучи добре ?

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пон 30 юни 2008 20:55

отзад маи няма поне моито -трябва сам да режеш кората като на жигула или отзад на кората на багажника и баскасата в багажника ама багажник не остава тогава

derkishev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот derkishev » Сря 02 юли 2008 16:26

Това че ще се реже е ясно, шпросто се чудех дали някой не го е правил вече и да даде акъл , да каже: Така и така недей, нищо не става или ... давай, много е добро
Аз съм фен на музиките и в момента го пренастройвам отначало, установих, че Полото е много крива кола за озвучение, но такава имам пък и си ме кефи . Ако някой има идея по писаниците до момента - нека каже :) ДА помогне

Потребителски аватар
orelko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orelko » Пон 07 юли 2008 17:05

Аз ги рязах със скалпел и доста добре се получи. Акустиката е по-добра от очакваното дори :wink: . Още повече, че VW явно са предвидили, че може да хукнеш да си слагаш колони, щото ако погледнеш кората точно горе-долу на местата, където се пада да слагаш колони, в кората има две правоъгълни полета, където е по-твърда и леко по-дебела.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”