Задни кори на Polo-то
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Задни кори на Polo-то
Колеги, имам поло 3та версия, така нареченото 6N, с 4 врати. Тъй като в момента върви в него проект за озвучение и шумоизолация се чудя дали има модел, който да има фабрични отвори а тонколони в задинте врати (както е при голфовете). Когато разглобявах предните забелязах, че може да се свалят "кутиите" за говорителите от предните и да се заменят с такива "джбове" без говорители (виждал съм няколко машинки без говорители във вратите. Та чуденето ми е дали има нещо подобно и за задните врати или трябва да си пробивам отвори и да си ги монтирам директно на кората. БТВ дали ще звучи добре ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това че ще се реже е ясно, шпросто се чудех дали някой не го е правил вече и да даде акъл , да каже: Така и така недей, нищо не става или ... давай, много е добро
Аз съм фен на музиките и в момента го пренастройвам отначало, установих, че Полото е много крива кола за озвучение, но такава имам пък и си ме кефи . Ако някой има идея по писаниците до момента - нека каже
ДА помогне
Аз съм фен на музиките и в момента го пренастройвам отначало, установих, че Полото е много крива кола за озвучение, но такава имам пък и си ме кефи . Ако някой има идея по писаниците до момента - нека каже

- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ги рязах със скалпел и доста добре се получи. Акустиката е по-добра от очакваното дори
. Още повече, че VW явно са предвидили, че може да хукнеш да си слагаш колони, щото ако погледнеш кората точно горе-долу на местата, където се пада да слагаш колони, в кората има две правоъгълни полета, където е по-твърда и леко по-дебела.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”