Ел. проблем.Относно играенето на оборотите.
Ел. проблем.Относно играенето на оборотите.
Здравейте на всички.От може би месец или два имам проблем с оборотите когато колата загрее на работна температура.По мнението на колегите реших ,че е най вероятно да е ламбда сонда но уви не е. Днес се поразрових малко отпред и видях, че жичките на един конектор с много пинове който се намира точно под дистрибутора са излезли от пластмасовата тръба.Реших да ги прибера.Барнах ги и колата изгасна.Запалих без проблем отново пак направих същото и пак изгасна.Викнах един приятел да държи педала на газта да е на малко по- високи обороти.Пак мръднах жиците и не изгасна а почна да тресе двигателя и да прекъсва.Ето от къде е проблема.Колегите които имат същия проблем да видят дали не е и при тях от тази букса ли е не знам.Намерих в ЕТКА тази част ,води се: flat connector housing harness for engine compartment .[/code]
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ел. проблем.Относно играенето на оборотите.
ONYX написа:Здравейте на всички.От може би месец или два имам проблем с оборотите когато колата загрее на работна температура.По мнението на колегите реших ,че е най вероятно да е ламбда сонда но уви не е. Днес се поразрових малко отпред и видях, че жичките на един конектор с много пинове който се намира точно под дистрибутора са излезли от пластмасовата тръба.Реших да ги прибера.Барнах ги и колата изгасна.Запалих без проблем отново пак направих същото и пак изгасна.Викнах един приятел да държи педала на газта да е на малко по- високи обороти.Пак мръднах жиците и не изгасна а почна да тресе двигателя и да прекъсва.Ето от къде е проблема.Колегите които имат същия проблем да видят дали не е и при тях от тази букса ли е не знам.Намерих в ЕТКА тази част ,води се: flat connector housing harness for engine compartment .[/code]
В тоя дух, но жива истина, пробвай да държиш с ръка докато ти игаят оборотите обвивката на кабела за управлението на дроселната клапа и ще видиш, че играта престава - ама леля Ванга вече не е жива....да каже дали вече нямаме жив искуствен интелект - компа. При другите марки коли не е така - те са си машини и аз не знам дали да се радвам, или да да съжалявам с избора си.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”