Аз случайно се ровех из нета за статии свързани с колички Мачбокс и попаднах на този форум. По случайност и колата ми е Фолксваген Пасат, та реших да се регистрирам и аз
Matchbox
Здравейте,
Аз случайно се ровех из нета за статии свързани с колички Мачбокс и попаднах на този форум. По случайност и колата ми е Фолксваген Пасат, та реших да се регистрирам и аз
Иначе с интерес прочетох голяма част от мненията по отношение на колекционирането на различни моделчета и това какви спомени пораждат след няколко години в забрава. Аз лично в момента усилено си колекционирам модели след може би 10-12 години прекъсване. И аз като по-голямата част от вас имах над 100 колички Мачбокс, но в крайна сметка ги подарих на братовчеда ( а той ми разказа играта
), та сега все още ги издирвам под дърво и камък. Говоря за българските моделчета от едно време - сегашните нещо не ми хващат окото кой знае колко
Та искам да попитам дали някой от вас има някакви БГ Мачбокс от едно време по-запазени, които да му се дублират по някаква причина или пък просто не му трябват. В днешно време човек може да намери всякакви модели по интернет, но като че ли удоволствието да попаднеш на старо моделче, дори малко ожулено си е съвсем различно чувство
Естествено, аз ги търся в състояние за колекция, но не държа да са като нови, тъй като си е трудно да се намерят в такова състояние. Все пак се радвам, че има хора които си пазят моделчетата, без да се занимават с колекциониране. Незнам какво е вашето мнение, но бих се радвал ако повече от днешните хлапета и дори младежи обръщат внимание на това хоби, което на пръв поглед изглежда като глупаво за повечето хора, които си нямат и на идея какво значи тръпката да колекционираш или поне да притежаваш такова моделче, дори и да е едно-единствено. 
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:Ето с какво се сдобих днес за скромните 2.20 лв. (класика , ама много вирната бре ще се преправя )![]()
![]()
![]()
![]()
...
GreenLady благодарности , че ми подказа къде може да има , но само тоя модел и една костенурка имаше на VW .
П.С.
Все още си чакам от ebay Голф3-ката ама не идва нещу![]()
И аз го имам това Голфче от преди месец и синята костенурка,която си гледал също

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Моята новост - VW 1600 TL Fastback 1965
Цена 19,50 лв от магазин Марсел на бул.Стаболийски (с/у НОИ - София)
Има налични (за VW говоря) ето тези модели по 22 лв:
Аз търся ето тези, така че ако някой знае къде се продават да пише.
Без значение какъв цвят са и с какви джанти.
Ето сайта на производителя. http://www.jadaclub.com/
В горепосочения магазин има доста други модели.
Цена 19,50 лв от магазин Марсел на бул.Стаболийски (с/у НОИ - София)
Има налични (за VW говоря) ето тези модели по 22 лв:
Аз търся ето тези, така че ако някой знае къде се продават да пише.
Без значение какъв цвят са и с какви джанти.
Ето сайта на производителя. http://www.jadaclub.com/
В горепосочения магазин има доста други модели.
Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”