Здравейте,
Аз случайно се ровех из нета за статии свързани с колички Мачбокс и попаднах на този форум. По случайност и колата ми е Фолксваген Пасат, та реших да се регистрирам и аз

Иначе с интерес прочетох голяма част от мненията по отношение на колекционирането на различни моделчета и това какви спомени пораждат след няколко години в забрава. Аз лично в момента усилено си колекционирам модели след може би 10-12 години прекъсване. И аз като по-голямата част от вас имах над 100 колички Мачбокс, но в крайна сметка ги подарих на братовчеда ( а той ми разказа играта

), та сега все още ги издирвам под дърво и камък. Говоря за българските моделчета от едно време - сегашните нещо не ми хващат окото кой знае колко

Та искам да попитам дали някой от вас има някакви БГ Мачбокс от едно време по-запазени, които да му се дублират по някаква причина или пък просто не му трябват. В днешно време човек може да намери всякакви модели по интернет, но като че ли удоволствието да попаднеш на старо моделче, дори малко ожулено си е съвсем различно чувство

Естествено, аз ги търся в състояние за колекция, но не държа да са като нови, тъй като си е трудно да се намерят в такова състояние. Все пак се радвам, че има хора които си пазят моделчетата, без да се занимават с колекциониране. Незнам какво е вашето мнение, но бих се радвал ако повече от днешните хлапета и дори младежи обръщат внимание на това хоби, което на пръв поглед изглежда като глупаво за повечето хора, които си нямат и на идея какво значи тръпката да колекционираш или поне да притежаваш такова моделче, дори и да е едно-единствено.