Утре, задължително много снимки, данни, крайна цена и т.н.
Защото в крайна сметка ще излезе че, по-ефтино е да си купиш ретро возило от чужбина, от колкото да реставрираш някой нашенски скрап
Колега ма каква е тая кола, ти ще си умреш от скука зимата когато не я караш - то няма какво да и барнеш - честото, много весели и безавариини километри, прекрасна е ...
Благодаря колеги на едната снимка жълтее така заради апаратчето снимах с GSM и стана кофти снимка! Колеги надявам се на някое събиране да се срещнеме :)
Е, на лично?
Кажи си никой няма да ти я вземе!
Идеята ми е да се разбере колко излиза читава кола внос и колко струва да я реставрираш. Лично мене хич не ме бърка колко си я купил.
По мои наблюдения да реставрираш Бръмбар и да изкара мин. 5 години ти трябват поне 10 000 лв.
вече по скъпите са някфи супер уникати! Но по мое виждане защото докато търсех моята се обаждах и на обяви в германия повечето са удряни и много кърпени! Ако колата ми е удряна дори добре да е направена и да е доста кърпена НИКОГА не бих я купил или дори да ми я подаряват не бих я взел! преди моя човек да ми намери тази бях си харесал друга от някфа обява пак в германия една синя костенурка уникална изглеждаше звъня му на немеца и се оказа че колата е имала тежък челен удар и много била кърпена.Според мен трябва много да се държи на афтентичноста на колата да не е удряна и кърпена!!!