Защото в крайна сметка ще излезе че, по-ефтино е да си купиш ретро возило от чужбина, от колкото да реставрираш някой нашенски скрап
Костенурка 1300 от Германия
:))
Утре, задължително много снимки, данни, крайна цена и т.н.
Защото в крайна сметка ще излезе че, по-ефтино е да си купиш ретро возило от чужбина, от колкото да реставрираш някой нашенски скрап
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
-
NightRider
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
-
NightRider
- Автомобил:
- Двигател:
-
NightRider
- Автомобил:
- Двигател:
:))
Е, на лично?
Кажи си никой няма да ти я вземе!
Идеята ми е да се разбере колко излиза читава кола внос и колко струва да я реставрираш. Лично мене хич не ме бърка колко си я купил.
По мои наблюдения да реставрираш Бръмбар и да изкара мин. 5 години ти трябват поне 10 000 лв.
Кажи си никой няма да ти я вземе!
Идеята ми е да се разбере колко излиза читава кола внос и колко струва да я реставрираш. Лично мене хич не ме бърка колко си я купил.
По мои наблюдения да реставрираш Бръмбар и да изкара мин. 5 години ти трябват поне 10 000 лв.
-
NightRider
- Автомобил:
- Двигател:
Цената на читав бръмбар в германия излиза около 3 или 4 хиляди евро.
Последна промяна от NightRider на Сря 02 юли 2008 15:51, променено общо 1 път.
-
NightRider
- Автомобил:
- Двигател:
вече по скъпите са някфи супер уникати! Но по мое виждане защото докато търсех моята се обаждах и на обяви в германия повечето са удряни и много кърпени! Ако колата ми е удряна дори добре да е направена и да е доста кърпена НИКОГА не бих я купил или дори да ми я подаряват не бих я взел! преди моя човек да ми намери тази бях си харесал друга от някфа обява пак в германия една синя костенурка уникална изглеждаше звъня му на немеца и се оказа че колата е имала тежък челен удар и много била кърпена.Според мен трябва много да се държи на афтентичноста на колата да не е удряна и кърпена!!!
-
NightRider
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”