какъв цвят ?

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
karamfa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

какъв цвят ?

Мнениеот karamfa » Нед 11 мар 2007 13:27

купих скро един перфектен vw 1303 , без липси в перфектно състояние , двигател на 80 000 км , 1974
Проблема идва от там че вече 2 седмици не мога да реша какъв цвят да го боядисам . Надявам се да помогнете 8)

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Нед 11 мар 2007 13:51

еми това дето си го купил е зелено :shock ...така, че ако го пребоядисваш трябва да събличаш всичко на голо купе + това има и тенекиджийска работа ... влез по нета и си харесай цвят за другото ще помагаме колкото можем ....колата наистина е добра да ти е честита .... можеш да я караш и така ratlooк , но каквото и да правиш мисли си за окачването ...требе да е ниско ..че да си ЮНАК :shock :D

Потребителски аватар
karamfa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот karamfa » Нед 11 мар 2007 14:09

не колега не е зелена , колата вече е разглобена , всичко е минато на песакоструен апарат , поръчах доста неща по ходовата част . Реставрирал съм vw което продадох преди повече от 7 - 8 години . Решил съм в тзи да хвърля доста пари и време и да не продавам . Искам да съм готов с колата до следващият събор . Ще се постарая да стане уникална .

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=112879

Последна промяна от karamfa на Нед 11 мар 2007 14:31, променено общо 2 пъти.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 11 мар 2007 14:15

Бяла перла... - много ме радва този цвят :roll:

Потребителски аватар
karamfa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот karamfa » Нед 11 мар 2007 14:25

бялата перла е цвят които не позволява на никилираните детаили по колата да изпъкнат и се губят , а за мен те важен детаил

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 11 мар 2007 15:40

karamfa написа:бялата перла е цвят които не позволява на никилираните детаили по колата да изпъкнат и се губят , а за мен те важен детаил

:) Разбирам!

Потребителски аватар
batbobo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batbobo » Нед 11 мар 2007 18:37

Изображение

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 11 мар 2007 21:43

Според мен ти сам трябва да си решиш какъв цвят да е колата ти, който да подхожда на стила на колата и да е съобразен с твоя вкус. Аз за моята 3 месеца съм избирал цвят гледайки снимки на костенурки и други коли в компютърните клубове на нощна мрежа през ден-2 и накрая цвета в гавата ми, а в каталози със стотици цветове го няма, та сме го правили капка по капка и накрая при боядисването пак избяга малко, само аз имам такова номерче на цвета и знам, че със сигурност няма да срешнеш кола с такъв цвят 8) .
Друг вариант е да харесаш няколко коли за цвят и да пуснеш анкета, можеш и да използваш оригиналните цветове за 1303 - те поне са мислени от професионалисти и съответстват на купето, има ги в един сайт на известна в Бг. (мисля европейска)марка автобои (нещо като Glazurit)- пускан във форума, пробвай с търсачката... :wink:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 12 мар 2007 13:35

АКО АЗ ПРАВЯ 1303 ЩЕ Е СРЕБРИСТ МЕТАЛИК ...ИМА ЕДНА ПЕРЛА НА ПОРШЕ ...СЕДИ МНОГО...МНОГО ГОТИНО ...КОЛАТА СЕ ОТВАРЯ И ИМА НЕПОВТОРИМА МУЦУНА С ТОЗИ ЦВЯТ ... А И НЕ Е ЗАДЪЛЖАВАЩ ДА ЛИ ДА Е С НИКЕЛ ИЛИ БЕЗ

Върни се в “Air Cooled & Boxer”