Проблема идва от там че вече 2 седмици не мога да реша какъв цвят да го боядисам . Надявам се да помогнете
какъв цвят ?
- karamfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
какъв цвят ?
купих скро един перфектен vw 1303 , без липси в перфектно състояние , двигател на 80 000 км , 1974
Проблема идва от там че вече 2 седмици не мога да реша какъв цвят да го боядисам . Надявам се да помогнете
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
еми това дето си го купил е зелено
...така, че ако го пребоядисваш трябва да събличаш всичко на голо купе + това има и тенекиджийска работа ... влез по нета и си харесай цвят за другото ще помагаме колкото можем ....колата наистина е добра да ти е честита .... можеш да я караш и така ratlooк , но каквото и да правиш мисли си за окачването ...требе да е ниско ..че да си ЮНАК

- karamfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не колега не е зелена , колата вече е разглобена , всичко е минато на песакоструен апарат , поръчах доста неща по ходовата част . Реставрирал съм vw което продадох преди повече от 7 - 8 години . Решил съм в тзи да хвърля доста пари и време и да не продавам . Искам да съм готов с колата до следващият събор . Ще се постарая да стане уникална .
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=112879
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=112879
Последна промяна от karamfa на Нед 11 мар 2007 14:31, променено общо 2 пъти.
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен ти сам трябва да си решиш какъв цвят да е колата ти, който да подхожда на стила на колата и да е съобразен с твоя вкус. Аз за моята 3 месеца съм избирал цвят гледайки снимки на костенурки и други коли в компютърните клубове на нощна мрежа през ден-2 и накрая цвета в гавата ми, а в каталози със стотици цветове го няма, та сме го правили капка по капка и накрая при боядисването пак избяга малко, само аз имам такова номерче на цвета и знам, че със сигурност няма да срешнеш кола с такъв цвят
.
Друг вариант е да харесаш няколко коли за цвят и да пуснеш анкета, можеш и да използваш оригиналните цветове за 1303 - те поне са мислени от професионалисти и съответстват на купето, има ги в един сайт на известна в Бг. (мисля европейска)марка автобои (нещо като Glazurit)- пускан във форума, пробвай с търсачката...
Друг вариант е да харесаш няколко коли за цвят и да пуснеш анкета, можеш и да използваш оригиналните цветове за 1303 - те поне са мислени от професионалисти и съответстват на купето, има ги в един сайт на известна в Бг. (мисля европейска)марка автобои (нещо като Glazurit)- пускан във форума, пробвай с търсачката...
Върни се в “Air Cooled & Boxer”