Понеже много си говорим за окачване и кое как става, започвам да пускам снимки от етапите на тунинг в духа на "старата школа " или т.н. OLDSCHOOL. нека да не забравяме, че задължителното условие на който и да е стил /с изключение на оригиналното възстановяване/ е НОСЛЕТО ДА Е ДОЛУ . Надявам се след завършването на цялостната реставрация на Кармана/ което няма да е скоро/ той ще придобие истински CALLOOK облик.
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1779537 [url]http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1779539[/url]
Полезна темичка ще се заформи , Асенчо, ако все-още не си качил NOSE-DOWN-ките направи ми един чертеж, че и аз ще правя за някое зверче такива, ма да не стане фал, ако ги правя наизуст...
Майка му дееба и празниците!
Тамън намерих глава за 1200 и се засилих да режа предния мост и си е.б.м. шопинг, подаръци, кръчми ..... за работа все не остава време
Пълен провал!
С 5см. завъртане на носачите теоретично го мерех трябваше носа да слезе на 15 см. от земята. Кофтито е че сега е на 19 см. УЖАС!
Пак не седи лошо (няма да закача по улиците) но не е това което трябва да е като визия!
Като сложиш всичко по колата, когато и задницата е свалена и със здрави маслени аморт. и като я покараш малко ще падне с поне още 2 см., да е кая 4... Моята извънградското се вдигаше сама с 2 см., после в града пак пада...
Бравус, добре е легнала, то повече вече ще почнат да закачат калниците при маневри... Като стана дума за закачане, мойте предните гуми са много искочили навъм, и макар и само 2см. фланец пак си стърчат, ако сложа дискови(примерно от Лада) ще се реши ли проблема, говоря за 3-4см.?
Хахаааа Персо, не е зле хич, на мойта го направих тоя номер ма по различна система, просто напраих нови планки на мястото на оригиналните където минават 4 те болта с които се закача предницата за шасито. Аз съм с много особено купе при мен стана без рязане , незнам на твойто купе дали ще има място за тръбите, те се качват малко по високо и трябва операция с флекса. Заваряваш нови тръби под старите и дупчиш дупките за болтовете без да бараш торсиона изобщо. Смъква се колкото ти хареса.
Сега виждам, че си със старата предница, при тебе тръбите са по близо една до друга и май нема да стане номера в твоя случай....
Незнам дали ще има място за болтовете, при мен промяната отне 3 часа работа с флекса и телоподаващото. Просто си резнах планката от старата пребана предница.