със или без скорости за него..още не съм се ориентирал какъв искам да е краиния резултат? но за момента предпочитам със но какъвто има
Търся си моторче type-4
- rough
- Автомобил: New Beetle + VW1300+VW1303
- Двигател:
Търся си моторче type-4
Здравеите...първо да се представя....аз съм !
отскоро ми бръмчи една муха и ми трябва моторче..TYPE-4 нов съм в този форум но като чета тук мисла че това е мястото кадето мога да намеря нещо такова?!
със или без скорости за него..още не съм се ориентирал какъв искам да е краиния резултат? но за момента предпочитам със но какъвто има
Последна промяна от rough на Съб 06 сеп 2008 12:22, променено общо 1 път.
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Търся си моторче type-4
rough написа:Здравеите...първо да се представя....аз съм Гошо!![]()
отскоро ми бръмчи една муха и ми трябва моторче..TYPE-4 нов съм в този форум но като чета тук мисла че това е мястото кадето мога да намеря нещо такова?!
Всички искаме такова моторче ама немаааа
Тарси си Typ4 ( CU/CJ). Най-много има от тях.
http://www.tunacan.net/t4/
Влес тука и щте намериш всичко което те интересува за Typ4.Ама наистина всичко.Наполезни линкове сам качил и линкове които се надявам да са ти от полза.Ако има нешто конкретно като питане драсни ми лично саобщтение.
http://www.tunacan.net/t4/
Влес тука и щте намериш всичко което те интересува за Typ4.Ама наистина всичко.Наполезни линкове сам качил и линкове които се надявам да са ти от полза.Ако има нешто конкретно като питане драсни ми лично саобщтение.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- rough
- Автомобил: New Beetle + VW1300+VW1303
- Двигател:
Мерси много... ще поразпитвам да видим какво ще излезе!?
а за точенето дано излезе нещо с много мерак и повечко пари трябва да се получи
последния ми гаражен опит в момента е пълен "капут"....зглабям си едно бъги тип SAND RAIL от шасито на костенурката и стигам до " ТУНИНГ
" на мотора!
след като престъргах цилиндрите с 1мм,нови сегменти,поотворих смукатели и изпускатели,махнах гърнета да гърми по силно(нали съм си на село из ливадите там няма кои да ме чуе
),нови смукателни колектори със двоини карбуратори делорто и стана пушка....летеше...направо се насрах от кеф...но само около 20-30км
и сега пак е в бокса
и разбрах че тая работа с пари става но пък се надъхах повече 
а за точенето дано излезе нещо с много мерак и повечко пари трябва да се получи
последния ми гаражен опит в момента е пълен "капут"....зглабям си едно бъги тип SAND RAIL от шасито на костенурката и стигам до " ТУНИНГ
след като престъргах цилиндрите с 1мм,нови сегменти,поотворих смукатели и изпускатели,махнах гърнета да гърми по силно(нали съм си на село из ливадите там няма кои да ме чуе
Гледай сега: Ако си вземеш 2000 смм3, коляновия вал е 71мм ход,сменяш само ризи и бутала 103мм и мотора ти става автоматично 2.4 L. Барз разпределителен вал около 300 градуса.Щте трябва да сложиш и по големи клапани(сашто и вода4и) задалжително по твърди пружини и прати.Щтом имаш карбуратори това е супер.Маховик се продава 200мм за кутии на брънбар.Щте ти трябва и един допалнителен картер или ваншен радиатор ако му вдигнеш оборотите с вала.
А ина4е 2000 мм3 ти е савсем достатъчен щтом правиш "Baja"
Имaй напредвид че всичко което спестиш или ненаправиш както трябва щте правиш наново(а това са пари и нерви).Хубаво си помисли какво искаш и тогава сабирай и купувай частите.Много е важно и да стягаш с динамометричния ключ толкова колкото е препорачано.Охлайдането същто ти е много важно.
А ина4е 2000 мм3 ти е савсем достатъчен щтом правиш "Baja"
Имaй напредвид че всичко което спестиш или ненаправиш както трябва щте правиш наново(а това са пари и нерви).Хубаво си помисли какво искаш и тогава сабирай и купувай частите.Много е важно и да стягаш с динамометричния ключ толкова колкото е препорачано.Охлайдането същто ти е много важно.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :))
Perso написа:Е бре, много вождове малко индянциа аз досега не съм видял една вървяща и напилена калинка!
ще ще
Върни се в “Air Cooled & Boxer”