моят Golf III !!!

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
ernesto47
Автомобил:
Двигател:

Re: моят Golf III !!!

Мнениеот ernesto47 » Нед 08 апр 2012 14:01

За газ съм мислил по-евтино е ама не ми слагат, после ще трябва да минава прегледи тая бутилка.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 08 апр 2012 15:07

ernesto47 написа:За газ съм мислил по-евтино е ама не ми слагат, после ще трябва да минава прегледи тая бутилка.

Няма страшно всичко си минава без проблеми.Ама споко ,ти като покараш сам ще сложиш ,помни ми думите!

Потребителски аватар
ernesto47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ernesto47 » Нед 08 апр 2012 15:29

Аз карам сам от 2 години ама имах работа и не ми се струваше толкова скъпо. Все пак само за себе си се грижа.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Нед 08 апр 2012 15:35

слагай газ и си свиркай че бензина е 2.69 а газта 1.27 :beer разликата е огромна... ако решиш да му правиш нещо първо го боядисвай целия че този цвят е малко неподходящен за туннинг

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 08 апр 2012 15:36

ernesto47 написа:Аз карам сам от 2 години ама имах работа и не ми се струваше толкова скъпо. Все пак само за себе си се грижа.

Разликата е огромна -повярвай ми! :beer

Потребителски аватар
ernesto47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ernesto47 » Нед 08 апр 2012 22:00

Благодаря ви за съветите колеги. Пък като намеря няква работа ще направя нещо по колата:)

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пон 09 апр 2012 0:43

nikson85 написа:Да беше вр-6 190 коня, че да го правиш целия мат. Според мене е пълно безумие да влагаш пари за маломощна кола каквато е тази 75 коня. Аз съм с 60 коня и само наливам и карам и каквото тропне се оправя. Карал съм го по магистралата с 160 то повече и не може да фане, дотатъчна скорост за 1.4 60 коня. За тунинг на 60 коня изобщо не съм си и помислял защото комшите ще се смеят 3 дена и 3 нощи.

.......добре че не сме всички като вас...че правим разни неща каквито и "кошници" да имаме.....

с парите който съм инвестирал в моята кола до момента....щях да си купя една много много много запазена четворка....с парите който ще инвестирам за вбъдеще, може и петица да си зема.....

всичко е любов към автомобила колкото и малоумно да звучи....а и аз лично не ги наливам защото ей така просот да си хвърлям някъде парите....а защото смятам че инвестицията ми е оправдана...колата ми след 5 месеца става на 20 години.....тука в тоя форум имаме коли който са и на по 25-30 години и се движат всеки ден....и още по интересното е че са в перфектно техническо състояния....никой нов автомобил неможе да им се намаже..това е положението....те вече са повече от една кола....те са история, те са кръвта и подта на собствениците им...
Най-мразя някой като ми каже "е тя 20 годишна кола....кво да я прайш"

Потребителски аватар
ernesto47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ernesto47 » Пон 09 апр 2012 12:54

Прав си колега, няма значение на колко години е колата, а това дали я обичаш. И повярвай ми не звучи никак малоумно това да обичаш колата си. Защото един Корадо или един Голф 1,2,3 или пък един Шевролет Нова са доста по-качествени коли от някоя скапана Кия или БМВ (мразя БМВ, за това го споменавам :) ) от 2010. Ако годините на колата имаха някакво значение колите щяха да струват по 100 лв и като излезе някоя нова да си я купуваме, като телефон или маратонки. По тия машини са работили механици, дизайнери и в някои случай собственика.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пон 09 апр 2012 13:01

.....тука в тоя форум имаме коли който са и на по 25-30 години и се движат всеки ден....
Моята до година става на 30 лета и се движи 365 дни в годината :Mr Green Fun

Потребителски аватар
SlaB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SlaB » Пон 09 апр 2012 17:01

ernesto47 написа:Прав си колега, няма значение на колко години е колата, а това дали я обичаш. И повярвай ми не звучи никак малоумно това да обичаш колата си. Защото един Корадо или един Голф 1,2,3 или пък един Шевролет Нова са доста по-качествени коли от някоя скапана Кия или БМВ (мразя БМВ, за това го споменавам :) ) от 2010. Ако годините на колата имаха някакво значение колите щяха да струват по 100 лв и като излезе някоя нова да си я купуваме, като телефон или маратонки. По тия машини са работили механици, дизайнери и в някои случай собственика.

Подкрепям те, най вече за BMW-то :Mr Green Fun бих добавил и Мерцедеса (лично мое мнение !) Ръчкай си колата като ти харесва и си я обичаш и да не ти е :beer

Потребителски аватар
ernesto47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ernesto47 » Пон 09 апр 2012 19:11

Като видя някъв джедай с БМВ и направо ми идва да го изкарам от "колата" и да му извадя зъбите един по един :x

Потребителски аватар
brumbrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brumbrum » Пет 13 апр 2012 22:17

nikson85 написа:Да беше вр-6 190 коня, че да го правиш целия мат. Според мене е пълно безумие да влагаш пари за маломощна кола каквато е тази 75 коня. Аз съм с 60 коня и само наливам и карам и каквото тропне се оправя. Карал съм го по магистралата с 160 то повече и не може да фане, дотатъчна скорост за 1.4 60 коня. За тунинг на 60 коня изобщо не съм си и помислял защото комшите ще се смеят 3 дена и 3 нощи.

Не се заяждам, но как точно комшиите ще разберат какво имаш под капака?! Тъпо е да спорим в темата на момчето. Аз пък мога да му кажа да си я направи така както той си иска и както го кефи ако ще и 1 кон да е колата му. Визията си е важна повече от това каква гордост има под капака след като не може да я храниш.

Върни се в “Моят Volkswagen”