моят Golf III !!!
Re: моят Golf III !!!
За газ съм мислил по-евтино е ама не ми слагат, после ще трябва да минава прегледи тая бутилка.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
ernesto47 написа:За газ съм мислил по-евтино е ама не ми слагат, после ще трябва да минава прегледи тая бутилка.
Няма страшно всичко си минава без проблеми.Ама споко ,ти като покараш сам ще сложиш ,помни ми думите!
Аз карам сам от 2 години ама имах работа и не ми се струваше толкова скъпо. Все пак само за себе си се грижа.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
слагай газ и си свиркай че бензина е 2.69 а газта 1.27
разликата е огромна... ако решиш да му правиш нещо първо го боядисвай целия че този цвят е малко неподходящен за туннинг

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
ernesto47 написа:Аз карам сам от 2 години ама имах работа и не ми се струваше толкова скъпо. Все пак само за себе си се грижа.
Разликата е огромна -повярвай ми!

Благодаря ви за съветите колеги. Пък като намеря няква работа ще направя нещо по колата:)
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
nikson85 написа:Да беше вр-6 190 коня, че да го правиш целия мат. Според мене е пълно безумие да влагаш пари за маломощна кола каквато е тази 75 коня. Аз съм с 60 коня и само наливам и карам и каквото тропне се оправя. Карал съм го по магистралата с 160 то повече и не може да фане, дотатъчна скорост за 1.4 60 коня. За тунинг на 60 коня изобщо не съм си и помислял защото комшите ще се смеят 3 дена и 3 нощи.
.......добре че не сме всички като вас...че правим разни неща каквито и "кошници" да имаме.....
с парите който съм инвестирал в моята кола до момента....щях да си купя една много много много запазена четворка....с парите който ще инвестирам за вбъдеще, може и петица да си зема.....
всичко е любов към автомобила колкото и малоумно да звучи....а и аз лично не ги наливам защото ей така просот да си хвърлям някъде парите....а защото смятам че инвестицията ми е оправдана...колата ми след 5 месеца става на 20 години.....тука в тоя форум имаме коли който са и на по 25-30 години и се движат всеки ден....и още по интересното е че са в перфектно техническо състояния....никой нов автомобил неможе да им се намаже..това е положението....те вече са повече от една кола....те са история, те са кръвта и подта на собствениците им...
Най-мразя някой като ми каже "е тя 20 годишна кола....кво да я прайш"
Прав си колега, няма значение на колко години е колата, а това дали я обичаш. И повярвай ми не звучи никак малоумно това да обичаш колата си. Защото един Корадо или един Голф 1,2,3 или пък един Шевролет Нова са доста по-качествени коли от някоя скапана Кия или БМВ (мразя БМВ, за това го споменавам
) от 2010. Ако годините на колата имаха някакво значение колите щяха да струват по 100 лв и като излезе някоя нова да си я купуваме, като телефон или маратонки. По тия машини са работили механици, дизайнери и в някои случай собственика.

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
.....тука в тоя форум имаме коли който са и на по 25-30 години и се движат всеки ден....
Моята до година става на 30 лета и се движи 365 дни в годината
Моята до година става на 30 лета и се движи 365 дни в годината

ernesto47 написа:Прав си колега, няма значение на колко години е колата, а това дали я обичаш. И повярвай ми не звучи никак малоумно това да обичаш колата си. Защото един Корадо или един Голф 1,2,3 или пък един Шевролет Нова са доста по-качествени коли от някоя скапана Кия или БМВ (мразя БМВ, за това го споменавам) от 2010. Ако годините на колата имаха някакво значение колите щяха да струват по 100 лв и като излезе някоя нова да си я купуваме, като телефон или маратонки. По тия машини са работили механици, дизайнери и в някои случай собственика.
Подкрепям те, най вече за BMW-то

Като видя някъв джедай с БМВ и направо ми идва да го изкарам от "колата" и да му извадя зъбите един по един 

- brumbrum
- Автомобил:
- Двигател:
nikson85 написа:Да беше вр-6 190 коня, че да го правиш целия мат. Според мене е пълно безумие да влагаш пари за маломощна кола каквато е тази 75 коня. Аз съм с 60 коня и само наливам и карам и каквото тропне се оправя. Карал съм го по магистралата с 160 то повече и не може да фане, дотатъчна скорост за 1.4 60 коня. За тунинг на 60 коня изобщо не съм си и помислял защото комшите ще се смеят 3 дена и 3 нощи.
Не се заяждам, но как точно комшиите ще разберат какво имаш под капака?! Тъпо е да спорим в темата на момчето. Аз пък мога да му кажа да си я направи така както той си иска и както го кефи ако ще и 1 кон да е колата му. Визията си е важна повече от това каква гордост има под капака след като не може да я храниш.