И аз да се похваля. След 33 години нищонеразбиране от коли и ходене пеш, накрая се реших и изкарах книжка май месец. Карах Голф двойка на курсовете, и се изкефих. Съвсем логично веднага си взех четворка. Помогна ми брата на жена ми. Голямо обикаляне - Горубляне, щях и до Дупница да ходя. Списъци правих, звънях телефони. Ето го резултата - 3600 лв, 2000 г, 100 коня, 1.6 мотор, бензин. Има някои неща за дооправяне, но много съм доволен, и гледам всеки ден да го карам. Три пъти ходих до морето, а мислех, че няма да хукна веднага. Открехнах се късно кво е шофирането, и сега гледам да наваксвам. Сложил съм му сега зимна гума, чакам да падне сняг, да видя кво е. Може да задавам тъпи въпроси, ще помагате.
Голфетката
Голфетката
Добър ден, колеги,
И аз да се похваля. След 33 години нищонеразбиране от коли и ходене пеш, накрая се реших и изкарах книжка май месец. Карах Голф двойка на курсовете, и се изкефих. Съвсем логично веднага си взех четворка. Помогна ми брата на жена ми. Голямо обикаляне - Горубляне, щях и до Дупница да ходя. Списъци правих, звънях телефони. Ето го резултата - 3600 лв, 2000 г, 100 коня, 1.6 мотор, бензин. Има някои неща за дооправяне, но много съм доволен, и гледам всеки ден да го карам. Три пъти ходих до морето, а мислех, че няма да хукна веднага. Открехнах се късно кво е шофирането, и сега гледам да наваксвам. Сложил съм му сега зимна гума, чакам да падне сняг, да видя кво е. Може да задавам тъпи въпроси, ще помагате.
- hollow92
- Автомобил: GOLF MK3 GOLF MK3
- Двигател: AEE 1993 AAA 1996
Re: Голфетката
честито колега
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Много запазен Голф! Със здраве да си го караш, и много безаварийни километри! Само внимавай зимата със снега, колко и да е подготвена колата, си иска внимание и опит! 

Ще внимавам - аз и два стикера Млад шофьор съм шибнал отпред и отзад. 
Малко снимки отвътре -
Малко снимки отвътре -
- einfoodeinz
- Автомобил: Passat B5 Variant 1.9TDI
- Двигател: AHU 1998
- Контакти:
Голфарата е супер! Много безаварийни километри пожелаваме!
пп: и умната, че внимателната зимъска :)
пп: и умната, че внимателната зимъска :)

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Колата е готина ! Само 1 стопове,ще променят визията веднага.
за тези стопове говоря 
за тези стопове говоря 
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Честито колега, много безаварийни километри с голфагата !
Радвай се, че е жулната с броня и е в калника, на мен пасата един неграмотен тип ми ужули предна дясна врата, че дори я огъна. Тръгва с неговата ръжда с отворени врати, а е спрял на една педя от мен и аз само чух най-гадния звук в живота ми и ........
Много ясно, че после има
. Поздрави ! 
Радвай се, че е жулната с броня и е в калника, на мен пасата един неграмотен тип ми ужули предна дясна врата, че дори я огъна. Тръгва с неговата ръжда с отворени врати, а е спрял на една педя от мен и аз само чух най-гадния звук в живота ми и ........
Много ясно, че после има
. Поздрави ! 
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Честито и безаварийни километри с голфо много е запазен. Тия жуления не се притеснявай тук те ползват за парктроник. На мен вече предната броня ми я усраха пробита и жулена 2 пъти и при това гледам да спирам кадето няма много коли да не ме жулят 

- einfoodeinz
- Автомобил: Passat B5 Variant 1.9TDI
- Двигател: AHU 1998
- Контакти:
Как е "Голфетката" в снега, колега? ;)
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Направо ме сцепи с това "голфетката"
да ти е честита и много хубави моменти с нея