И аз да се похваля. След 33 години нищонеразбиране от коли и ходене пеш, накрая се реших и изкарах книжка май месец. Карах Голф двойка на курсовете, и се изкефих. Съвсем логично веднага си взех четворка. Помогна ми брата на жена ми. Голямо обикаляне - Горубляне, щях и до Дупница да ходя. Списъци правих, звънях телефони. Ето го резултата - 3600 лв, 2000 г, 100 коня, 1.6 мотор, бензин. Има някои неща за дооправяне, но много съм доволен, и гледам всеки ден да го карам. Три пъти ходих до морето, а мислех, че няма да хукна веднага. Открехнах се късно кво е шофирането, и сега гледам да наваксвам. Сложил съм му сега зимна гума, чакам да падне сняг, да видя кво е. Може да задавам тъпи въпроси, ще помагате.

за тези стопове говоря
 за тези стопове говоря  

Радвай се, че е жулната с броня и е в калника, на мен пасата един неграмотен тип ми ужули предна дясна врата, че дори я огъна. Тръгва с неговата ръжда с отворени врати, а е спрял на една педя от мен и аз само чух най-гадния звук в живота ми и ........
 Радвай се, че е жулната с броня и е в калника, на мен пасата един неграмотен тип ми ужули предна дясна врата, че дори я огъна. Тръгва с неговата ръжда с отворени врати, а е спрял на една педя от мен и аз само чух най-гадния звук в живота ми и ........   Много ясно, че после има
   Много ясно, че после има   

. Поздрави !
 . Поздрави !  

да ти е честита и много хубави моменти с нея
 да ти е честита и много хубави моменти с нея