И такааааа...
След повече от година и половина реших да раздвижа темата и да покажа до къде стигнах с голфа
Един известен период от време само карах и не правех кой знае какво, а пък голфа ме возеше. Докато не дойде един момент в който взе, че се окоти. Изтекоха му водите. Оказа се, че водната помпа е оригиналдЪ. То за това и аз имам вина ама никой не ми спомена като я взех, че не е лошо да я сменя.
След време един хубав камък разпроби единият халоген. Иии ето повод да ги отворя и да ги затъмня. После ще се види на снимките какво се получи на практика. Междувременно махнах онзи калъф на волана... а той (волана) беше отвратителен. Реших, че ръцете ми не са в ..джобовете примерно и мога и сам да се справя без да дам 100 лв за тапициране. И за под 20 лв скалъпих това:
Волан V1.0

Не беше екстра ама си викам кат за без пари толкова.
И така уж си кротувах ама нещо започна да ми изглежда много стърчащ и грозен тоя голф.... И разбира се февруари месец зимъска е идеалното време да си сложим едно спортно окачване.
Направих една снимка сутринта преди да почнем смяната на чарколяците... е така да го имам грозен

Междувременно ме нервеше как не светят врътките на парното.. Светеше само средната. Свалих конзолата да видя какво става отзад... Спря да свети и средната

Ама пък в крайна сметка стана това :

(Дори и в тъмницата волана пак леко дразни, ама кат за без пари толкова)
И понеже така и така е по-нисък от преди викам да го опна малко по чукарите
Служебна разходна в из Плана планина.

Както (не) се вижда на снимката вече сме със спойлер на пета врата и с решетка с 2 ребра

Малко след това последва и широк нож и си мислих повече да не пипам нищо
Ама волана много започна да ме дразни

и последва...
Волан V2.0

Нова кройка и малко по-добър вид. Пак си има косури, но при V2.1 ще ги отстраним
През това време смених и дискове, че не ми харесваше как спира и заедно с накладките подмених и тях. Разчистих от салона всякакви допълнителни пластмаси, поставки, ароматизатори и каквото друго имаше. Предпочитам да я чистя често и да не мирише на нищо
И така та до тая седмица...
Първо ножа даде фира... на паркинга ме беше заградил снегорина със сняг, който сутрин е лед... а пък закъснявам за работа... и номера да го разкъртя леко странично с гуми и после да мина... ми не стана... Единият фар пак пусна вода (по моя вина) ама днес уж е отремонтиран...
И малко пресни снимки от вчера и днес ... с малко обновени светлини и надробен нож

И те така стана малко дълго ама викам на някой може да му стане интересно какво се е случило за толкова време с голфа..
П.П. Вчера направих 4 години голфър. Ай да ми е честито