Мнениеот kr1sh0 » Нед 10 май 2015 20:11
Хубава е колата... но имам няколко въпроса..
1- Я ми кажи защо ще махаш ламбда сондата заради катализаторите ? Аз с моите направих следното... Понеже колата ми беше от Швейцария и болтовете бяха изгнили.. рязане на болтове и скоби, свалих 2те гърнета, изтърбушихме ги културно, като върнахме и ламаринките после, да не се личи видимо нищо, после бормашината, дупки, мечик и правене на нови резби, шпилки за генерация и медни гайки от Евроболт и стана културно.. просто идея.
2. Колко очакваш да получиш като сложиш друго крайно гърне и махнеш кривката ?
Тая кола и да и разшириш кривката отзад или нищо, или почти нищо няма да направиш. Трябва си downpipe за да тръгне, защото тия 2 криви железа на f40 те спъват много, освен да стане шумна с малкото гърне друго, здраве му кажи.
А и.. за жалост не върви повече от 2.0tfsi в заводско състояние.. просто заблуда от quattroto..
Също и.. няма смисъл да пробваш летящ старт, тогава сме най-слаби с куатротата...
А понеже викаш за разликата между предно-4х4... Качи се да кажем на някоя a4, s4, s2 дето са си постоянно зацепени да видиш на старт каква тяга има и какво е истинското усещането на старт. Халдекса си е горе долу като кола на предно 90-10 преден-заден мост, като в определени ситуации подава повече % към задния мост.
Колата ти е хубава, аз не бих я продал, по-добре я набии в някой гараж ако толкова ти пречи и след 3-4 години, като изчезнат S3ките, камоли в що годе заводско състояние ще и вземеш тройно :)