Здравейте, колеги, не съм се вясвал по темата от известно време, но работата по голфа не спира. За последните близо две седмици се случи следното:
1. Цялостен ел. пакет на всички прозорци. Благодарение на колеги от форума се сдобих с изключително качествени части. Специални благодарности на:
1. cecomladost - за цялостно окомплектоване на задните врати с все бутончета, пластмаски, кабелчета, машинки и прочие;
2. maikalcho - за машинки за регулиране на фаровете;
3. Deo88 - за цялостен модул, който контролира регулирането на фаровете, осветеността на таблото, пускане на фаровете и прочие;
4. DG GoLF MKIII - за цялостно окомплектоване на предните врати с бутончета, пластмаки, кабелчета;
5. DG GoLF MKIII - за уникалния километраж, който работи перфектно и свети чудесно.
Препоръчвам горните като изключително надеждни колеги.
2. Пълно обезшумяване и термоизолиране на четирите врати на голфа с висококачествен материал. ЕФектът е невероятен. Предстои обезшумяване на тавана и гредите, но това след около две седмици. крайният резултат ще е почти като все едно си във вакум. Особено като обезшумя двигателния отсек.
3. Дооправяне на звука. В момента в колата има общо осем тонколони херц от оранжевата серия - две на таблото, две на предните врати, две мънички за високи на задните и две тлъсти елипси на кората отзад. Всичко това се храни от 780 ватов Пайниър. Звукът започва да става ама много приличен. Следващото ниво озвучаване вече скача на много хиляди и мисля чак толкова да не се изхвърлям

Сегашното е доста над средното ниво и много се доближава до високо ниво озвучаване. Днес един баровец с една X6-ца на автомивката ми искаше телефона на майсторите дето ми правят звука и не можах да го изкарам 5 минути от колата.
Предстои висококачествен "касетофон". Има едно дето е с 10 инчов екран, директно се връзва към айфаона ми и всичко, което става на екрана на телефона се пренася на тва нещо. Сензорен екран и прочие. Ще се видим в чудо докато му намерим място, но вече имаме една две идеи.
Предстои климатроник /другата седмица/, смяна на интериорното осветление с червено диодно, обвиване на всичко що е пластмаса по таблото в триемски карбон. Триемски карбон и на дръжките на вратите от вътре и на външните дръжки.
Да не пропускаме и черния таван. Поръчан е материала както за тавана, така и за обезшумяването и термоизолирането - на него и на гредите.
Имам снимки на работата по обезшумяването на вратите, но малко по-късно ще ги кача.
Стискайте палци присаждането на климатроника да стане. Това е климатроник от голф 97-ма година и ще заспи. Надявам се.
Предстои подкарване и на подгряването на предните седалки.
Айде пичуви. До скоро.