golf mk2 dumped (червената кочинка)
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: мк2 dumped on 13's (червената кочинка)
Трудно ще го стигнеш тоя от снимките,с без койлове невъзможно...А и тук това нещо няма да може да се кара
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
toshara написа:Трудно ще го стигнеш тоя от снимките,с без койлове невъзможно...А и тук това нещо няма да може да се кара
може може всичко е възможно , тоя пич как мислиш че джитка с тройката си из Сливен и то при толкова разбити улици в нашия град , и единствения му проблем е само легналите полицаи

- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Мисля да опровергая това, че без койлове няма да се получи, защо...днес вдигнах колата на крик и открих сериен номер на дясната пружина или поне това, което е останало от него - последните 4 цифри и 2 букви от него, пружините съответстват на eibach свалящи 80мм и се чудя аз защо с 13-ките дето са на 60 профил ръба на калника ми покрива гумата и едвам си вкарвам пръста под наклон
Та да покажа с какво се сдобих за да не съм много офф

Въпросните сложени един до друг до стокови, малко след края на резбата на стоковите започва резбата на спортните, но стига приказки след 3 дни амовете се слагат на колата като и отзад ще се свали с поне 2,3 пръста дано това компенсира малко от малко,но ще си проличи. В момента разстоянието нож асфалт е 7см. ще кача снимки след това колко е, относно карането така или иначе в момента единствено легналите полицаи тип чинийки мога да минавам и то на магия без да закачам ножа така че най-много и тях да почна да дера и да ми прави купето кантари на големите, но не е болка за умиране ще се кара по тротоарите

Въпросните сложени един до друг до стокови, малко след края на резбата на стоковите започва резбата на спортните, но стига приказки след 3 дни амовете се слагат на колата като и отзад ще се свали с поне 2,3 пръста дано това компенсира малко от малко,но ще си проличи. В момента разстоянието нож асфалт е 7см. ще кача снимки след това колко е, относно карането така или иначе в момента единствено легналите полицаи тип чинийки мога да минавам и то на магия без да закачам ножа така че най-много и тях да почна да дера и да ми прави купето кантари на големите, но не е болка за умиране ще се кара по тротоарите

- jocha
И за пореден път закона на мърфи се обади...1 ден преди да монтирам окачването и няколко дни преди събора на Калояново, където мислех да карам, мотора направи тотал...гарнитура издухана между 3 и 4-ти цилиндър бутален болт се разтропа заради детонацията която се получи и на 80% ударен клапан изпускателен или изкривен от детонацията, като резултат едвам я прибрах до нас на 3 цилиндъра и сега ще следва отваряне на мотора да се види салатата която се получи ако може да се оправи, но най-вероятно няма да оживее и ще се мисли за 1.8 моно 90 кобили за да може да се търкаля докато се съберат финанси за 2.0 150 магарета...та колеги стискайте палци ако не да се оправи, то поне да случа на читаво двигателче да може да се кара колата а пак като се вкара в пътя ще качвам снимки с окачването :)
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
По-добре я прибери и направо събирай за дзвера...Няма смисъл да се разправяш няколко пъти,като не се знае после тва 1.8моно дали ще може да го продадеш изобщо.Прибирай я и да си почива докато събереш за някой KR или ABF.
- jocha
Принципно е така, но трябва винаги да има нещо резервно, като сложа абф няма гаранция, че няма да издъхне на 2-ия ден, то за нищо няма гаранция, но поне като имаш нещо в резерва вадиш едното слагаш другото и караш докато не отремонтираш положението, както се убедих не можеш да разчиташ само на едно 

- jocha
Малко папарашки снимки от Калояново
и бях обещал да кажа какво е положението след окачването, е в момента разстоянието на ножа от земята е 3.5см а още дори не са се набили новите макферсони изцяло резултата е, че като карам по павирана улица всяко едно изпъкнало малко повече от другите паве закача ножа 

- kireto_radev_2
- Автомобил: GOLF-2ABF GOLF-3ABFGOLF-4TDI
- Двигател: ABF.ALH
Много е готин,евала колата е страшна 

- Rankonenig
- Автомобил: Golf IV 1.8T
- Двигател: AGU
Зверски готин е колега! Чудесна работа си свършил! Да продължава да те радва все така! 

- jocha
Благодаря колеги
и една добавка да направя, другата седмица колицата ще се сдобие с фланци 15мм. отзад, че нещо не ми харесва как задните джанти са по-прибрани навътре от предните 

- jocha
Последна промяна от jocha на Сря 12 юни 2013 22:03, променено общо 1 път.
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Надявам се да нямаш против 2 снимки от мен.

- jocha

- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Отзад една идея по близо към земята няма да е зле а 

- jocha
Няма нужда прага е на равно разстояние от земята отпред и отзад, а и подлежи на товарене така иначе ако я сваля няма да удрям само носачи както сега ами ще удрям и прагове по легналите полицаи, пък и стойка тип 5 торби цимент в багажника не ми е любима затова и колата си седи вече около година с вирната дупара, тя гравитацията си знае работата и пружинките си омекват лека полека така че сама ще си дойде една идея надолу