Иначе колата е уникална,както гледам и собственика,щото доста я глези и то все с хубави работи

Gigabyte написа:Защо? Мен пък ме кефят как се държат Marangoni-тата(дори не бяха в най-доброто състояние) и пак си държеха :)
toshara написа:Gigabyte написа:Защо? Мен пък ме кефят как се държат Marangoni-тата(дори не бяха в най-доброто състояние) и пак си държеха :)
Не знам честно казано,чел съм на няколко места из форуми че не са първа хубост,а и фирмата произвеждала предимно регенерати.Не съм карал никога с такива и не ангажирам никого с мнението си - просто така бях чел,докато си търсих гуми

- ше се занимавам с него определено и ще ти покажа резултата!

Благодаря на организаторите и всички останали хора, които бяха виновни, това нещо да се получи по най - добрия начин.
GOLF_SB_1991 написа:Ето от мен колега някоя снимка голфа е перфектен![]()
vucata написа:Днес се разминахме на Скравена мисля сутринта....уникален е на пътя
nokiangage написа:Много лъскав и запазен екземпляр спор няма, наистина колата с тези джанти е невероятна, но и тази до нея ми хареса мноого...![]()
ПС. Искрено ти благодаря за подаръка, който ми направи на Крушуна- ше се занимавам с него определено и ще ти покажа резултата!
Калоян Крумов написа:
наистина, много е запазен
...там някъде по обяд сме се разминали...познах те по джантите. Като влезе в селото и светнаха...викам опааа прибиране от Крушунааа
....викам т'фа е врачанската двойка с якия цвят
...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта