Така - почвам, нищо че умирам за сън вече. Съборът беше наистина страхотен

Благодаря на организаторите и всички останали хора, които бяха виновни, това нещо да се получи по най - добрия начин.
- Благодаря на всички колеги, с които се запознах, с които разговарях и с които прекарах цялата вечер... Страхотни сте, хора!
- Благодаря на
Калоян Крумов за подаръка, който ми направи и много ме зарадва (включвам и бирите). Да му кажа и тук още веднъж - ЧЕСТИТО! Благодаря Ти и за хубавите снимки, които си направил. ЕВАЛА
- Благодаря на Иво -
420 за подаръка, който ми донесе, който беше от един друг Иво -
Brabus
- Благодаря на всички колеги, които идваха с думите "Евала Братле", и ми стискаха ръката, докато колата беше на поляната.
- Благодаря на моя много скъп приятел Асен (nokiangage) за това, че осигури място за колата ми, колкото и трудно да беше, при тяхната компания.
- Не на последно място - благодаря на родителите ми, че ме подкрепиха с това, че дойдоха с мен и бяха с мен почти през цялата вечер.
Стига толкоз с благодарностите. Със сигурност забравям нещо или някой, но ще допълня ако се сетя
Сега да кажа още няколко думи :)
Ванка (rabotnika) - Намерих си заместител на часовника, и приемам забележката - утре го оставям на ремонт. Ти си знаеш за какво става въпрос.
Здравко и Сашо - извинявам се за случката с баща ми - всеки иска, но не всеки получава
Още извинения: Извинявам се на всички, които не съм могъл да запомня - не съм физиономист и много, много хора минаха вчера и да ви кажа честно от тях се сещам точно за 2-3 имена
Благодаря колега!
vucata написа:Днес се разминахме на Скравена мисля сутринта....уникален е на пътя

Не съм те видял, аз пътувах по обяд някъде. Благодаря!
nokiangage написа:Много лъскав и запазен екземпляр спор няма, наистина колата с тези джанти е невероятна, но и тази до нея ми хареса мноого...

ПС. Искрено ти благодаря за подаръка, който ми направи на Крушуна

- ше се занимавам с него определено и ще ти покажа резултата!
Искам да ми покажеш резултата, дано не забравиш
Калоян Крумов написа:
наистина, много е запазен

Благодаря ти за Страхотните снимки и хубавите думи
Накрая да сложа малко снимки
Част от бригадата

Не успях да чуя много от думите на Пиронски, но едно чух, а именно "...може би единствения в България..." и бях адски щастлив

Получихме и награди

Да кажа защо не слязох от колата.... ами просто ми задържа ръчната и не мога да я дърпам бе. Още не съм стигнал до там
Тук вече е току що върнал се на собствена земя, след 400км и 2 дни.

Т`ва е... Гаранция забравям за нещо. Поздрави и лека вечер от мен!
Утре ще разкажа малко по - подробно за процеса на възстановяване на джантите.