,че си такъв пич друго немога да кажа ... ХОдихме заедно напред назад (както повелява традицията за 2-ра година ,пък надявам се и за вбъдеще) :Д :Д :Д ,Запозна се с много колеги от нашата скромна групичка,която се събираме на 202-ра,видя се с общи приятели (той си знае) ,обсъждахме развитието на ЦеЦка,мислихме нови идеи и схеми,как ЦеЦето,някой ден ще завладеее съборите на Крушуна или пък Узана и няма да има друга такава красавица ... Андро надявам се да си си изкарал ОК брат ...Мис ЦеЦка - Фау Ве ЦЦ (Пассат) - любов за цял живот ... ( или почти )
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Re: Пасат ЦЦ - ЦеЦка - любов за цял живот ... ( или почти )
Андро ... Кво да кажа ... Това е един приятел ...Не просто Приятел това е приятел с главно П.. Това е човека който винаги е супер точен и каквото каже това е ... Бат Андро,освен да
,че си такъв пич друго немога да кажа ... ХОдихме заедно напред назад (както повелява традицията за 2-ра година ,пък надявам се и за вбъдеще) :Д :Д :Д ,Запозна се с много колеги от нашата скромна групичка,която се събираме на 202-ра,видя се с общи приятели (той си знае) ,обсъждахме развитието на ЦеЦка,мислихме нови идеи и схеми,как ЦеЦето,някой ден ще завладеее съборите на Крушуна или пък Узана и няма да има друга такава красавица ... Андро надявам се да си си изкарал ОК брат ...
,че си такъв пич друго немога да кажа ... ХОдихме заедно напред назад (както повелява традицията за 2-ра година ,пък надявам се и за вбъдеще) :Д :Д :Д ,Запозна се с много колеги от нашата скромна групичка,която се събираме на 202-ра,видя се с общи приятели (той си знае) ,обсъждахме развитието на ЦеЦка,мислихме нови идеи и схеми,как ЦеЦето,някой ден ще завладеее съборите на Крушуна или пък Узана и няма да има друга такава красавица ... Андро надявам се да си си изкарал ОК брат ...- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Наистина много точен, добродушен и отзивчив колега. Поздрави на ЦеЦка и дано скоро да я видим по съборите. 

- crank1968
- Автомобил:
- Двигател:
CC- то е уникален автомобил още повече, когато се намира в правилните ръце. Джантите са много красиви, поздрави и много километри
- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
за прекрасните коментари колеги и колежки !!! И аз много се радвам че се запознах с точни и добри хора , истински фенове на нашата марката.
ЦеЦка'с нюз :
Влязохме при чичко моя майстор за обслужване (филтри и масло, предполагам Лики Моли Лонг Лаиф 3, за коли с ФАП)
, и най вече нахранване с авто-протеини:

- genevaboy2
- Контакти:
И така, днес освен обслужване, бе изпълнена и 4та точка от започнатата ЦеЦкова персонализация - леко нахранване :

Последна промяна от genevaboy2 на Пон 02 сеп 2013 19:54, променено общо 1 път.
- Shocked
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI
- Двигател: ASZ
Андро, как е сега усещането? Това powerbox ли е ?
Ще чакам с нетърпение клиповете :))))
Ще чакам с нетърпение клиповете :))))
- genevaboy2
- Контакти:
Еми осещането е супер, днеска на магистрала първия който ми се лепна с неговата кола с дупка, видя
колко бързо остана назад
Мисля че е powerbox
, на фактурата пише нещо от типа на допълнителна кутия или добавъчна кутия .
За разхода ще пиша след време кат го понаблюдавам и засека , но днес за пръв път борда показа че има гориво за 1500 км ...

!!! Горещо НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се кара и снима едновременно !!!

колко бързо остана назад
Мисля че е powerbox
, на фактурата пише нещо от типа на допълнителна кутия или добавъчна кутия .
За разхода ще пиша след време кат го понаблюдавам и засека , но днес за пръв път борда показа че има гориво за 1500 км ...

!!! Горещо НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се кара и снима едновременно !!!

Последна промяна от genevaboy2 на Пет 30 авг 2013 18:25, променено общо 1 път.
Да сложиш PB на тази кола просто доказва, че Андро хал хабер си няма от тези неща.
- genevaboy2
- Контакти:
Не претендирам че съм спец, но се посъветвах с компетентни и опитни хора и чак след това реших да го сложа. Първите ми впечатлениа са много позитивни, а и бокса хич не е евтин и не е от тези евтинджоси от горния линк от Шкода форума. Имам пълно доверие на моя майстор , от 4 години поддържа колите ми и от доста повече слага Боск , всичките му коли имат,а и не само те, няма да седне да ме лъже.

Просто на тея хора както ги наричаш ти.. компетентността им се изразява в това да те изцоцат като добра кравичка ... това, че ти си наивен и добър човек доказва още повече тяхната компетентност. Просто .. най-малкото като имаш тема тук попитай и се посъветвай, все някой ще ти отговори добронамерено без да иска да те подвежда. Моя съвет е тва нещо да разкараш и ако искаш колата ти да върви отиваш в Пловдив, Варна или София да ти разкарат дпфите и да се налее нов софтуер за колата на някое дино като повече от 1000лв едва ли ще ти струва.. и компа пак ще почне да ти показва вярно оставащите км.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
И аз бих избрал едно добро мапване на колата,отколкото PB,но щом колегата казва,че усеща резултат може би парите които е дал са оправдани.Да си я караш и само да и сипваш,адмирации за хубавата кола 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Мисля, че много рано се изказват доста хора /може подготвени, но може и неподготвени/. Аз не крия, че много рядко съм чел положителни мнения за Бокс, но аз съм карал и нещата бяха доста положителни, и точно зареди тия мнения, които прочетох го премахнах. И нека да не сравняваме България и Швейцария, че сме светлинни години назад, по всяко едно отношение. И хората смятам, че знаят много добре кое е правилно и кое не е. И щом хората имат закон за напомпани, коли сигурно знаят от коя страна се яде краставицата. А там също има и закони, които се спазват и потребителят винаги, може да има претенции ако е измамен.
Друг е въпроса, че повечето не познавате Андро, и не си мислете, че е на салама вървата или на геран кофата. Аз знам, че той 1 година изучава кое, как, защо, има ли смисъл и т.н. и не в България, а там.
Друг е въпроса, че повечето не познавате Андро, и не си мислете, че е на салама вървата или на геран кофата. Аз знам, че той 1 година изучава кое, как, защо, има ли смисъл и т.н. и не в България, а там.
Aндро е достатъчно интелигентен човек и много добре разбра за какво говоря.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Ами сметнете тогава на какъв човек
давате наклон на бубата.
давате наклон на бубата.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта