Мис ЦеЦка - Фау Ве ЦЦ (Пассат) - любов за цял живот ... ( или почти )
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Re: Пасат ЦЦ - ЦеЦка - любов за цял живот ... ( или почти )
Андро ... Кво да кажа ... Това е един приятел ...Не просто Приятел това е приятел с главно П.. Това е човека който винаги е супер точен и каквото каже това е ... Бат Андро,освен да
,че си такъв пич друго немога да кажа ... ХОдихме заедно напред назад (както повелява традицията за 2-ра година ,пък надявам се и за вбъдеще) :Д :Д :Д ,Запозна се с много колеги от нашата скромна групичка,която се събираме на 202-ра,видя се с общи приятели (той си знае) ,обсъждахме развитието на ЦеЦка,мислихме нови идеи и схеми,как ЦеЦето,някой ден ще завладеее съборите на Крушуна или пък Узана и няма да има друга такава красавица ... Андро надявам се да си си изкарал ОК брат ...

- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Наистина много точен, добродушен и отзивчив колега. Поздрави на ЦеЦка и дано скоро да я видим по съборите. 

- crank1968
- Автомобил:
- Двигател:
CC- то е уникален автомобил още повече, когато се намира в правилните ръце. Джантите са много красиви, поздрави и много километри
- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:

И аз много се радвам че се запознах с точни и добри хора , истински фенове на нашата марката.

ЦеЦка'с нюз :
Влязохме при чичко моя майстор за обслужване (филтри и масло, предполагам Лики Моли Лонг Лаиф 3, за коли с ФАП)

- genevaboy2
- Контакти:
И така, днес освен обслужване, бе изпълнена и 4та точка от започнатата ЦеЦкова персонализация - леко нахранване :

Последна промяна от genevaboy2 на Пон 02 сеп 2013 19:54, променено общо 1 път.
- Shocked
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI
- Двигател: ASZ
Андро, как е сега усещането? Това powerbox ли е ?
Ще чакам с нетърпение клиповете :))))
Ще чакам с нетърпение клиповете :))))
- genevaboy2
- Контакти:
Еми осещането е супер, днеска на магистрала първия който ми се лепна с неговата кола с дупка, видя
колко бързо остана назад
Мисля че е powerbox
, на фактурата пише нещо от типа на допълнителна кутия или добавъчна кутия .
За разхода ще пиша след време кат го понаблюдавам и засека , но днес за пръв път борда показа че има гориво за 1500 км ...

!!! Горещо НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ да се кара и снима едновременно !!!

колко бързо остана назад

Мисля че е powerbox

За разхода ще пиша след време кат го понаблюдавам и засека , но днес за пръв път борда показа че има гориво за 1500 км ...

Последна промяна от genevaboy2 на Пет 30 авг 2013 18:25, променено общо 1 път.
Да сложиш PB на тази кола просто доказва, че Андро хал хабер си няма от тези неща.
- genevaboy2
- Контакти:
Не претендирам че съм спец, но се посъветвах с компетентни и опитни хора и чак след това реших да го сложа. Първите ми впечатлениа са много позитивни, а и бокса хич не е евтин и не е от тези евтинджоси от горния линк от Шкода форума. Имам пълно доверие на моя майстор , от 4 години поддържа колите ми и от доста повече слага Боск , всичките му коли имат,а и не само те, няма да седне да ме лъже.

Просто на тея хора както ги наричаш ти.. компетентността им се изразява в това да те изцоцат като добра кравичка ... това, че ти си наивен и добър човек доказва още повече тяхната компетентност. Просто .. най-малкото като имаш тема тук попитай и се посъветвай, все някой ще ти отговори добронамерено без да иска да те подвежда. Моя съвет е тва нещо да разкараш и ако искаш колата ти да върви отиваш в Пловдив, Варна или София да ти разкарат дпфите и да се налее нов софтуер за колата на някое дино като повече от 1000лв едва ли ще ти струва.. и компа пак ще почне да ти показва вярно оставащите км.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
И аз бих избрал едно добро мапване на колата,отколкото PB,но щом колегата казва,че усеща резултат може би парите които е дал са оправдани.Да си я караш и само да и сипваш,адмирации за хубавата кола 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Мисля, че много рано се изказват доста хора /може подготвени, но може и неподготвени/. Аз не крия, че много рядко съм чел положителни мнения за Бокс, но аз съм карал и нещата бяха доста положителни, и точно зареди тия мнения, които прочетох го премахнах. И нека да не сравняваме България и Швейцария, че сме светлинни години назад, по всяко едно отношение. И хората смятам, че знаят много добре кое е правилно и кое не е. И щом хората имат закон за напомпани, коли сигурно знаят от коя страна се яде краставицата. А там също има и закони, които се спазват и потребителят винаги, може да има претенции ако е измамен.
Друг е въпроса, че повечето не познавате Андро, и не си мислете, че е на салама вървата или на геран кофата. Аз знам, че той 1 година изучава кое, как, защо, има ли смисъл и т.н. и не в България, а там.
Друг е въпроса, че повечето не познавате Андро, и не си мислете, че е на салама вървата или на геран кофата. Аз знам, че той 1 година изучава кое, как, защо, има ли смисъл и т.н. и не в България, а там.
Aндро е достатъчно интелигентен човек и много добре разбра за какво говоря.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Ами сметнете тогава на какъв човек
давате наклон на бубата.