Мнениеот GO6O KARBURATORA » Съб 14 мар 2015 19:23
А при закачане на + към стандартната букса, не ти ли гаснат късите. Питам те защото ако не си намерил начин(ако си намерил ще се радвам да ги чуя) за да не ти гаснат късите можеш да направиш един мост на 2-ро и 3-то краче на буксата под волана.
Да направих мост само че на копчето за включване на фаровете но не знам но кой пинове но ако някой го интересува ще вида и кажа.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мене ми се вижда да се вземат готови фарове с лупи, хем са двусекционни, което си е предимство, хем запазваш ел. реглажа....
Нямам ел.реглаж колега и не ми се даваха толкова парички за оригинални фарове с лупи щото горе долу е същата работа.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Екстра са станали колега ,а относно къс-дълги ако е като мойта лупа няма гаснене на късите тъй като крушката е една просто ел.магнита отваря една планка и променя потока светлина . Води се би-ксенонова лупа и е с Н1 крушка ако не се лъжа .
Мерси колега да така е като при теб са.