До тук всичко ОК имаме музичка, джанти, фарчетата барнати mhihi дойде ред и от зад да пипнем нещо :) Харесах си едни стопчета Hella Magic Color Red ето и снимка как стоят на кола със моя цвят много яко, много ми харесва, ама понеже финансово не мога да си ги позволя реших да си направя подобни. Набавих си едни обикновени от форума и един червен трансперантен спрей и се почна... Знаех си че няма да станат като оригиналните, но поне ще е нещо различно :)
Тук стоповете минати на водна шкурка и подготвени за боядисване
Нямам снимка на резултата от спрея, но изхабих един флакон на секцията на мигачите и нямаше никакъв ефект :? и това не ми се случва за пръв път. Преди време същата работа на един приятел на полото :roll: не знам аз ли не правя нещо както трябва, но със тоя спрей не можах да се оправя и реших да ги направя със фолио :)
Ето и резултата :)
Тук снимки от фотографа :D
И една снимчица от пред
Последна промяна от jelevbg на Пет 11 окт 2013 8:31, променено общо 2 пъти.
Благодаря колега гледам с малко финанси да направя каквото мога, а и не искам да нарушавам оригиналната визия на колата BTW в началото съм добавил още малко снимки които не можах да намеря онзи ден тъй като са ми пръснати навсякъде из компа
Тъй като фаровете ми бяха ел. но пластмасовите щипки които държат рефлектора бяха натрошени (нещо нормално ) не можеха да се регулират нагоре-надолу и единия при неравностите трептеше и ме дразнеше. Реших да ги отворя и да ги подменя. Както знаете при отварянето на фаровете се налага да се нагряват и при самото нагряване жълтото фолио се збръчка не сатваше за нищо и трябваше да го разлепя Между другото в мъгла, дъжд и мокър асвалт много добре се вижда с жълти фарове Вече съм с работещи ел. машинки, но колата ми изглеждаше някакси безцветна отпред Тук до един братовчед
Мина малко време и реших, че не може да я оставя така отпред и хоп 100W за секцията на дългите от ибей Донесоха ми ги вечерта и нямах търпение да ги сложа в 10 часа вечерта Живко пред къщи сменя крушки Ето и резултата
Колега все едно видях моя голф във пръвите снимки от темата ти Моя е същия цвят, 2 втари и т.н. ... Колата ти е много хубава, надявам се да се срещнем на някоя сбирка .. Дано имаш възможността да я развиваш още повече. Какво следва ако не е тайна ..
Мерси за хубавите думи не е тайна следват малко ъпгрейди които заводско нямам, но ще ги споделя по-нататък, за да е интересно Ето и малко снимки от събора на Бистрица 2012 където екипа от TUNINGZONE-BG.COM бяхме съорганизатори заедно с екипа от CarAudio-bg.com ние се включихме в състезанията за оптичен тунинг.
Снимки и видео на път Не е лесно да станеш в 3 часа
Тук от тея снимки много ми харесват Колата освен баса и пълния резервоар беше със още 4 човека и багаж
Участвах в аудиото тъй като няма как да участвам във оптичен тунинг, а и нямам нищо тунинговано още повече, че и имам и козметични забележки, които се надявам в скоро време да отстраня един V8 зад мен как ревешеее
Още снимки от събора може да видите в ТОЗИ АЛБУМ В аудиото участвах в клас 2Х10 и 1х12 инчови субууфери и се класирах на 6-то място с ето това
не е нищо особено, но доста хора се учудиха от резулата, който направих за 500W говорител Затворени врати 139.3 dB Отворени врати 134.9 dB
Фолиото за стоповете и фаровете мисля, че беше на ORACOL много добре се работи с него, праща ми го един приятел от Пловдив предполагам, че ще има о по другите градове
Не знам дали забелязахте от по горните снимки, ама на мен отзад нещо ми куцаше до сега Двете ръждиви тръби които излизат от гърнето въобще не се връзват с цялостната визия на колата. Това трябваше да се оправи Не исках да слагам спортно гърне, защото моето си е здраво, а и на дизел... За това реших да си зема накрайници
Мисля, че така вече е доста по-добре семпло и не е нищо натрапващо