Моят Golf II Green Pearl + 16V KR NEW !
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Re: Моят Golf II
Докато голфа е в бокса и му се сменяме мотора , за него по нататък след Петък като го взема ще разкажа и ще дам снимки , реших да направя новата предна броня която купих да е готова за монтиране след взимането пак на голфчето , та първо я минах цялата с червен спрей за пластмаса , след това облепих бронята с хартиено тиксо и направих червения кант на GTI-то , на мен лично ефекта как стана доста ми харесаа 

- Прикачени файлове
- Golf2GTISLIVEN
Днеска вече взех колата с новия мотор който монтираха момчета от една морга мотора е от Ауди Б4-ка 2.0 115к.с доста хора твърдяха че операцията нямаше да може да се осъществи ако от стария си мотор прехвърля всичко на този , но ето че стана всичко от стария двигател който беше 1.8 GTI EV се прехвърли на този и всичко си работи перфектно изпънато и доста си върви като цяло съм доволен
стария мотор проблема единия които са открили след като са отворили мотора е било счупено бутало на 4-ти цилиндър от там нататък не съм разпитвал
това е за сега по колата следващото което съм замислил е спортни пружини или направо цяло ново окачване и монтиране на новата броня която наскоро освежих и на предния си пост качих снимки

- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Тези жици 1 куп няма ли да се подредят и приберат?
- Golf2GTISLIVEN
Fearless написа:Тези жици 1 куп няма ли да се подредят и приберат?
това да ти е проблем , има доста датчици които са били с скъсани кабелчета снаждани и т.н , скоро ще подменя доста от кабелите и всичко ще подредя

- Golf2GTISLIVEN
Ййй една снимчицаа от днеска след автомивкатаа
колеги имам един въпрос към вас , според вас на тази задница какво гърне ще и подхожда ? спрял съм се между някаква двуцевка или от тия тип пура ?

колеги имам един въпрос към вас , според вас на тази задница какво гърне ще и подхожда ? спрял съм се между някаква двуцевка или от тия тип пура ?
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Гърне от KR.
Страхотен цвят!
Страхотен цвят!

- Golf2GTISLIVEN
Weezy написа:Гърне от KR.
Страхотен цвят!
Благодаря колега , но тия KR гърнета май до колкото гледам , чета и следя са голяма рядкост ?
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Golf2GTISLIVEN написа:Weezy написа:Гърне от KR.
Страхотен цвят!
Благодаря колега , но тия KR гърнета май до колкото гледам , чета и следя са голяма рядкост ?
С търсене се намират

- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Има в ЕМ-комплект на Walker 140лв е 

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Взимай това на Walker, че оригинално е 199 евро
http://www.etkashop.com/vwcp/Golf-Caddy/Golf-2/Abgas-und-Kraftstoffanlage/Nachschalldaempfer-3.html

http://www.etkashop.com/vwcp/Golf-Caddy/Golf-2/Abgas-und-Kraftstoffanlage/Nachschalldaempfer-3.html
- Golf2GTISLIVEN
Вече с новата броня с червения кант , малко или много промени визията на голфака , като цяло съм доволен , следващите неща който почвам да търся и правя , са оправяне на предницата и задницата , става дума за носачи и т.н че нещо хлопа , смяна на пружините с по твърди и смяна на предните фарове че не са оригинални от Голф 2 и нямат стойката и целите ходят където си искат
за гърне още съм пред дилема , ще изчакам от някоя морга да излезе някое КР че 200 лева много ми се виждат

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
по - добре чакай тук, във форума, да излезне нещо. Лично аз съм виждал обяви за по 50-60лв
- Golf2GTISLIVEN
iliankocov написа:по - добре чакай тук, във форума, да излезне нещо. Лично аз съм виждал обяви за по 50-60лв
това имах предвид от някоя морга или от някоя колега

- Golf2GTISLIVEN
Да изтупаме малко темата от прахта , вече и аз като брачедите , колата без музика не може :D сложих едно Сд , вързах го на предните тонколони които са оригиналните Sony по принцип трябва да са 4-ри ома , но дадоха 2 и леко пращат отзад вързах временно 2 тонколони с марка Hitachi , тая седмица ми пристига оригиналната кора за багажника и вече там ще връзвам някакви тонколони зависи какво ще купя , скоро съм намислил да купувам задно окачване за голфетката с една идея по твърдо че това сегашното в момента е доста меко двама човека сядаме и задните гуми се крият в калниците 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Има KRски гърнета,на 3 места търсих,на едното е 75лв,на другото 80 и на третото 70лв,че и с безплатна доставка
съответно си поръчах едно
Който търси намира,а тези които ти казват,че няма просто не са търсили достатъчно
:-) Има,при това на съвсем нормални цени.
A за окачването - не прави грешката да вземаш само отзад твърдо окачване,ще ти изяде външно гумите ако е много по-твърдо от колкото отпред.Лично съм карал така и за няколко месеца от гуми с пъпките станаха почти гладки.Обяснението е там,че при завой колата отпред кляка,а отзад се наклонява на тази страна,на която е завоя следователно ръба на гумата обира цялото напрежение и резултата е изтрита външно гума.

A за окачването - не прави грешката да вземаш само отзад твърдо окачване,ще ти изяде външно гумите ако е много по-твърдо от колкото отпред.Лично съм карал така и за няколко месеца от гуми с пъпките станаха почти гладки.Обяснението е там,че при завой колата отпред кляка,а отзад се наклонява на тази страна,на която е завоя следователно ръба на гумата обира цялото напрежение и резултата е изтрита външно гума.