Моят Golf II Green Pearl + 16V KR NEW !
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Re: Моят Golf II
Докато голфа е в бокса и му се сменяме мотора , за него по нататък след Петък като го взема ще разкажа и ще дам снимки , реших да направя новата предна броня която купих да е готова за монтиране след взимането пак на голфчето , та първо я минах цялата с червен спрей за пластмаса , след това облепих бронята с хартиено тиксо и направих червения кант на GTI-то , на мен лично ефекта как стана доста ми харесаа  

- Прикачени файлове
- Golf2GTISLIVEN
Днеска вече взех колата с новия мотор който монтираха момчета от една морга мотора е от Ауди Б4-ка 2.0 115к.с доста хора твърдяха че операцията нямаше да може да се осъществи ако от стария си мотор прехвърля всичко на този , но ето че стана всичко от стария двигател който беше 1.8 GTI EV се прехвърли на този и всичко си работи перфектно изпънато и доста си върви като цяло съм доволен   стария мотор проблема единия които са открили след като са отворили мотора е било счупено бутало на 4-ти цилиндър от там нататък не съм разпитвал
  стария мотор проблема единия които са открили след като са отворили мотора е било счупено бутало на 4-ти цилиндър от там нататък не съм разпитвал   това е за сега по колата следващото което съм замислил е спортни пружини или направо цяло ново окачване и монтиране на новата броня която наскоро освежих и на предния си пост качих снимки
 това е за сега по колата следващото което съм замислил е спортни пружини или направо цяло ново окачване и монтиране на новата броня която наскоро освежих и на предния си пост качих снимки

стария мотор проблема единия които са открили след като са отворили мотора е било счупено бутало на 4-ти цилиндър от там нататък не съм разпитвал
  стария мотор проблема единия които са открили след като са отворили мотора е било счупено бутало на 4-ти цилиндър от там нататък не съм разпитвал   това е за сега по колата следващото което съм замислил е спортни пружини или направо цяло ново окачване и монтиране на новата броня която наскоро освежих и на предния си пост качих снимки
 това е за сега по колата следващото което съм замислил е спортни пружини или направо цяло ново окачване и монтиране на новата броня която наскоро освежих и на предния си пост качих снимки- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Тези жици 1 куп няма ли да се подредят и приберат?

- Golf2GTISLIVEN
Fearless написа:Тези жици 1 куп няма ли да се подредят и приберат?
това да ти е проблем , има доста датчици които са били с скъсани кабелчета снаждани и т.н , скоро ще подменя доста от кабелите и всичко ще подредя

- Golf2GTISLIVEN
Ййй една снимчицаа от днеска след автомивкатаа   

колеги имам един въпрос към вас , според вас на тази задница какво гърне ще и подхожда ? спрял съм се между някаква двуцевка или от тия тип пура ?

колеги имам един въпрос към вас , според вас на тази задница какво гърне ще и подхожда ? спрял съм се между някаква двуцевка или от тия тип пура ?
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Гърне от KR.
Страхотен цвят!

Страхотен цвят!

- Golf2GTISLIVEN
Weezy написа:Гърне от KR.
Страхотен цвят!
Благодаря колега , но тия KR гърнета май до колкото гледам , чета и следя са голяма рядкост ?
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Golf2GTISLIVEN написа:Weezy написа:Гърне от KR.
Страхотен цвят!
Благодаря колега , но тия KR гърнета май до колкото гледам , чета и следя са голяма рядкост ?
С търсене се намират
 Аз търся Edition One от 2006г и случайно намерих и то в България, пък ти няма да намериш гърне от КR
  Аз търся Edition One от 2006г и случайно намерих и то в България, пък ти няма да намериш гърне от КR  
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Има в ЕМ-комплект на Walker 140лв е  

- brabus
- R-циклопедист на VW 
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Взимай това на Walker, че оригинално е 199 евро   

http://www.etkashop.com/vwcp/Golf-Caddy/Golf-2/Abgas-und-Kraftstoffanlage/Nachschalldaempfer-3.html

http://www.etkashop.com/vwcp/Golf-Caddy/Golf-2/Abgas-und-Kraftstoffanlage/Nachschalldaempfer-3.html
- Golf2GTISLIVEN
Вече с новата броня с червения кант , малко или много промени визията на голфака , като цяло съм доволен , следващите неща който почвам да търся и правя , са оправяне на предницата и задницата , става дума за носачи и т.н че нещо хлопа , смяна на пружините с по твърди и смяна на предните фарове че не са оригинални от Голф 2 и нямат стойката и целите ходят където си искат   за гърне още съм пред дилема , ще изчакам от някоя морга да излезе някое КР че 200 лева много ми се виждат
  за гърне още съм пред дилема , ще изчакам от някоя морга да излезе някое КР че 200 лева много ми се виждат

за гърне още съм пред дилема , ще изчакам от някоя морга да излезе някое КР че 200 лева много ми се виждат
  за гърне още съм пред дилема , ще изчакам от някоя морга да излезе някое КР че 200 лева много ми се виждат- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
по - добре чакай тук, във форума, да излезне нещо. Лично аз съм виждал обяви за по 50-60лв

- Golf2GTISLIVEN
iliankocov написа:по - добре чакай тук, във форума, да излезне нещо. Лично аз съм виждал обяви за по 50-60лв
това имах предвид от някоя морга или от някоя колега

- Golf2GTISLIVEN
Да изтупаме малко темата от прахта , вече и аз като брачедите , колата без музика не може :D сложих едно Сд , вързах го на предните тонколони които са оригиналните Sony по принцип трябва да са 4-ри ома , но дадоха 2 и леко пращат отзад вързах временно 2 тонколони с марка Hitachi , тая седмица ми пристига оригиналната кора за багажника и вече там ще връзвам някакви тонколони зависи какво ще купя , скоро съм намислил да купувам задно окачване за голфетката с една идея по твърдо че това сегашното в момента е доста меко двама човека сядаме и задните гуми се крият в калниците  

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Има KRски гърнета,на 3 места търсих,на едното е 75лв,на другото 80 и на третото 70лв,че и с безплатна доставка   съответно си поръчах едно
 съответно си поръчах едно   Който търси намира,а тези които ти казват,че няма просто не са търсили достатъчно
  Който търси намира,а тези които ти казват,че няма просто не са търсили достатъчно   :-) Има,при това на съвсем нормални цени.
 :-) Има,при това на съвсем нормални цени.
A за окачването - не прави грешката да вземаш само отзад твърдо окачване,ще ти изяде външно гумите ако е много по-твърдо от колкото отпред.Лично съм карал така и за няколко месеца от гуми с пъпките станаха почти гладки.Обяснението е там,че при завой колата отпред кляка,а отзад се наклонява на тази страна,на която е завоя следователно ръба на гумата обира цялото напрежение и резултата е изтрита външно гума.

съответно си поръчах едно
 съответно си поръчах едно   Който търси намира,а тези които ти казват,че няма просто не са търсили достатъчно
  Който търси намира,а тези които ти казват,че няма просто не са търсили достатъчно   :-) Има,при това на съвсем нормални цени.
 :-) Има,при това на съвсем нормални цени.A за окачването - не прави грешката да вземаш само отзад твърдо окачване,ще ти изяде външно гумите ако е много по-твърдо от колкото отпред.Лично съм карал така и за няколко месеца от гуми с пъпките станаха почти гладки.Обяснението е там,че при завой колата отпред кляка,а отзад се наклонява на тази страна,на която е завоя следователно ръба на гумата обира цялото напрежение и резултата е изтрита външно гума.