Пасат Б3 Оптичен Тунинг
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат Б3 Оптичен Тунинг
Сега предстои монтиране на волтметър,след монтажа ще направя снимки и ще ги пусна във форума,за да видите как е станало 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Супер глезотийка си е, къде мислиш да го монтираш - в някой "халостен" бутон на централната конзола? Чакам снимките, а поръчки после ще приемаш ли колега... 

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата е страхотен
Искам само да те попитам във вратите колко място има за мидбас и къде си сложил пищялката в дупките на таблото ли? Виждам че си сменил джобчетата а на мен ми се иска да натикам колони в оригиналните джобове за да стане по дискретна работата
Чета много противоречиви мнения някой казват 13 см други 16.5...

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Mario951 написа:Пасата е страхотенИскам само да те попитам във вратите колко място има за мидбас и къде си сложил пищялката в дупките на таблото ли? Виждам че си сменил джобчетата а на мен ми се иска да натикам колони в оригиналните джобове за да стане по дискретна работата
Чета много противоречиви мнения някой казват 13 см други 16.5...
Благодаря колега,значи сега на въпроса:Първо си вземи два резервни джоба за да не съсипваш оригиналните(аз така направих,нямаше като моя цвят и намерих черни)второ пробивай смело и слагай 17" или 16.5",на мен ми ставаха и двата размера,без да съм имал никакви проблеми,но преди да пробия джоба(когато използвах оригиналните места за поставяне на колоните)имаше леко опиране на магнитите в стъклото когато го смъквах(на хертц са големи магнитите),но не беше нищо фрапиращо..Съветвам те да си вземеш други джобчета(обясних защо)и да си пробиеш дупки и да си ги изкараш колоните леко навън,не си личи много и не е набиващо се на очи..пищялките ги монтирах в таблото зад въздуховодите(станаха дискретни,но функционални и не пречат на влизащият въздух) тъй като в дупките на таблото монтирах JBL-лите..
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Дойде момента в който ми остана време и монтирах волтметъра и стана супер.Направих и малко снимки но с телефона и качеството не е много добро,но дано от тях добиете представа как изглежда,но на живо е супер..

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако е удобно дай един адрес или телефон на тапицера при който си ходил.
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Реших да поизтупам прахта от темата и да напиша за скромните подобрения,които осъществих преди известно време..
Монтирах вече джантите на колата и изглежда страхотно!

Мина малко време и нещо музиката в колата започна да ми става малко слаба и затова реших да я пооправя и смених всичко което седеше в багажника и се получи доста добър звук!
Нямам много снимки от монтажа,тъй като се по-измъчих докато намеря подходящо място за всичко,защото седалката на пасата се оказа доста мека за монтаж и трябваше да мисля къде точно ще се получи добре и къде няма да дупча цялата седалка особено за кондензатора(с който впрочем се получи страхотна разлика в музиката и в миганията на таблото)

След това последваха добавянето на тъй чаканите от мен лайстни за номера от форума и една щора за задното стъкло,тъй като си е доста жега а не искам да затъмнявам стъклата с фолио(стремя се да я запазя максимално оригинален вид
)

Засега е това,но ми предстоят още неща които искам да подобря и когато ги направя ще пусна снимки да ги видите..Поздрави и безаварийни километри колеги
Монтирах вече джантите на колата и изглежда страхотно!

Мина малко време и нещо музиката в колата започна да ми става малко слаба и затова реших да я пооправя и смених всичко което седеше в багажника и се получи доста добър звук!
Нямам много снимки от монтажа,тъй като се по-измъчих докато намеря подходящо място за всичко,защото седалката на пасата се оказа доста мека за монтаж и трябваше да мисля къде точно ще се получи добре и къде няма да дупча цялата седалка особено за кондензатора(с който впрочем се получи страхотна разлика в музиката и в миганията на таблото)

След това последваха добавянето на тъй чаканите от мен лайстни за номера от форума и една щора за задното стъкло,тъй като си е доста жега а не искам да затъмнявам стъклата с фолио(стремя се да я запазя максимално оригинален вид

Засега е това,но ми предстоят още неща които искам да подобря и когато ги направя ще пусна снимки да ги видите..Поздрави и безаварийни километри колеги
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Изглежда много добре с джантите
.
Браво
!

Браво

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Евала за мерака колега, добре се получава 

- feniks 03
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.8
Евалата колега но тои пасата си е отличен
- jaferski
- Автомобил: VW Passat 3BG
- Двигател:
Щом се стремиш да я запазиш в оригинален вид значи си в правилна посока... 

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги за положителните мнения,старая се всичко да изглежда добре и да не е претруфено,защото все пак да подържаш кола на 21години
без гараж е доста тегаво

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:

СТАНА ПО ТИХА ОТ ТИШИНАТА

Нямам коментар освен

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
На последните снимки колега пипано ли е по окачването, че ми се вижда по ниска от предишните такива...?
С какви параметри са джантите, мислил ли си примерно за едни фланци от по 5мм за задницата...
С какви параметри са джантите, мислил ли си примерно за едни фланци от по 5мм за задницата...

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Колега на последните снимки просто експериментирах,окачването си е регулируемо,но не я искам ниска,заради гадните пътища...Параметрите на джантите са 15 7j ет35 ,но не смятам да слагам фланци,защото и без това през по голяма дупка едвам не опира в веждите...