Пасат Б3 Оптичен Тунинг
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат Б3 Оптичен Тунинг
Сега предстои монтиране на волтметър,след монтажа ще направя снимки и ще ги пусна във форума,за да видите как е станало  

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Супер глезотийка си е, къде мислиш да го монтираш - в някой "халостен" бутон на централната конзола? Чакам снимките, а поръчки после ще приемаш ли колега... 

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата е страхотен  Искам само да те попитам във вратите колко място има за мидбас и къде си сложил пищялката в дупките на таблото ли? Виждам че си сменил джобчетата а на мен ми се иска да натикам колони в оригиналните джобове за да стане по дискретна работата
 Искам само да те попитам във вратите колко място има за мидбас и къде си сложил пищялката в дупките на таблото ли? Виждам че си сменил джобчетата а на мен ми се иска да натикам колони в оригиналните джобове за да стане по дискретна работата  Чета много противоречиви мнения някой казват 13 см други 16.5...
 Чета много противоречиви мнения някой казват 13 см други 16.5...

Искам само да те попитам във вратите колко място има за мидбас и къде си сложил пищялката в дупките на таблото ли? Виждам че си сменил джобчетата а на мен ми се иска да натикам колони в оригиналните джобове за да стане по дискретна работата
 Искам само да те попитам във вратите колко място има за мидбас и къде си сложил пищялката в дупките на таблото ли? Виждам че си сменил джобчетата а на мен ми се иска да натикам колони в оригиналните джобове за да стане по дискретна работата  Чета много противоречиви мнения някой казват 13 см други 16.5...
 Чета много противоречиви мнения някой казват 13 см други 16.5...- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Mario951 написа:Пасата е страхотенИскам само да те попитам във вратите колко място има за мидбас и къде си сложил пищялката в дупките на таблото ли? Виждам че си сменил джобчетата а на мен ми се иска да натикам колони в оригиналните джобове за да стане по дискретна работата
Чета много противоречиви мнения някой казват 13 см други 16.5...
Благодаря колега,значи сега на въпроса:Първо си вземи два резервни джоба за да не съсипваш оригиналните(аз така направих,нямаше като моя цвят и намерих черни)второ пробивай смело и слагай 17" или 16.5",на мен ми ставаха и двата размера,без да съм имал никакви проблеми,но преди да пробия джоба(когато използвах оригиналните места за поставяне на колоните)имаше леко опиране на магнитите в стъклото когато го смъквах(на хертц са големи магнитите),но не беше нищо фрапиращо..Съветвам те да си вземеш други джобчета(обясних защо)и да си пробиеш дупки и да си ги изкараш колоните леко навън,не си личи много и не е набиващо се на очи..пищялките ги монтирах в таблото зад въздуховодите(станаха дискретни,но функционални и не пречат на влизащият въздух) тъй като в дупките на таблото монтирах JBL-лите..
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Дойде момента в който ми остана време и монтирах волтметъра и стана супер.Направих и малко снимки но с телефона и качеството не е много добро,но дано от тях добиете представа как изглежда,но на живо е супер..

- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако е удобно дай един адрес или телефон на тапицера при който си ходил.

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Реших да поизтупам прахта от темата и да напиша за скромните подобрения,които осъществих преди известно време..
Монтирах вече джантите на колата и изглежда страхотно!

Мина малко време и нещо музиката в колата започна да ми става малко слаба и затова реших да я пооправя и смених всичко което седеше в багажника и се получи доста добър звук!
Нямам много снимки от монтажа,тъй като се по-измъчих докато намеря подходящо място за всичко,защото седалката на пасата се оказа доста мека за монтаж и трябваше да мисля къде точно ще се получи добре и къде няма да дупча цялата седалка особено за кондензатора(с който впрочем се получи страхотна разлика в музиката и в миганията на таблото)

След това последваха добавянето на тъй чаканите от мен лайстни за номера от форума и една щора за задното стъкло,тъй като си е доста жега а не искам да затъмнявам стъклата с фолио(стремя се да я запазя максимално оригинален вид )
 )

Засега е това,но ми предстоят още неща които искам да подобря и когато ги направя ще пусна снимки да ги видите..Поздрави и безаварийни километри колеги

Монтирах вече джантите на колата и изглежда страхотно!

Мина малко време и нещо музиката в колата започна да ми става малко слаба и затова реших да я пооправя и смених всичко което седеше в багажника и се получи доста добър звук!
Нямам много снимки от монтажа,тъй като се по-измъчих докато намеря подходящо място за всичко,защото седалката на пасата се оказа доста мека за монтаж и трябваше да мисля къде точно ще се получи добре и къде няма да дупча цялата седалка особено за кондензатора(с който впрочем се получи страхотна разлика в музиката и в миганията на таблото)

След това последваха добавянето на тъй чаканите от мен лайстни за номера от форума и една щора за задното стъкло,тъй като си е доста жега а не искам да затъмнявам стъклата с фолио(стремя се да я запазя максимално оригинален вид
 )
 )

Засега е това,но ми предстоят още неща които искам да подобря и когато ги направя ще пусна снимки да ги видите..Поздрави и безаварийни километри колеги
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Изглежда много добре с джантите  .
 .
Браво !
 !

.
 .Браво
 !
 !- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Евала за мерака колега, добре се получава 

- feniks 03
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.8
Евалата колега но тои пасата си е отличен

- jaferski
- Автомобил: VW Passat 3BG
- Двигател:
Щом се стремиш да я запазиш в оригинален вид значи си в правилна посока... 

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги за положителните мнения,старая се всичко да изглежда добре и да не е претруфено,защото все пак да подържаш кола на 21години   без гараж е доста тегаво
 без гараж е доста тегаво   

без гараж е доста тегаво
 без гараж е доста тегаво   

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:

СТАНА ПО ТИХА ОТ ТИШИНАТА

Нямам коментар освен

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
На последните снимки колега пипано ли е по окачването, че ми се вижда по ниска от предишните такива...? 
С какви параметри са джантите, мислил ли си примерно за едни фланци от по 5мм за задницата...

С какви параметри са джантите, мислил ли си примерно за едни фланци от по 5мм за задницата...

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Колега на последните снимки просто експериментирах,окачването си е регулируемо,но не я искам ниска,заради гадните пътища...Параметрите на джантите са 15 7j ет35 ,но не смятам да слагам фланци,защото и без това през по голяма дупка едвам не опира в веждите...