Това последното го пропуснах, за да не ме помислите за съвсем откачил. След като прочетох този ред си казах "Гледай ти, имало и други като мен" :)
Bro0z3r, благодаря за хубавите думи. Освен, че си я гледам, много се грижа за нея :) Понеже въпросът ти е много на място за крушките - реших, че е време да споделя за плановете си. Фаровете ще са тези:

Гледах какви ли не варианти, но този най ми допадна. Съгласен съм, че всеки втори е с такива. Аз обаче гледам от практичната гледна точка. Просто наистина ми трябва светлина. Пък и с този цвят на колата, някои модели ще ми седят като подарени. Другото, което бе в тяхна полза бе маркировката, че фара е пригоден за ксенон. Това би ми спестило до някъде грижи при пътуване в чужбина. Ето ги и маркировките:
Vlad777 написа:DC ксенон къси
DR ксенон дълги
DCR ксенон на къси и дълги
Ако пише HC, HR, HCR, значи фарът е за халогенна крушка
Както споделих по-горе, на късите ще съм с ксенон D2S, a дългите с Н7. Ако фаровете ми бяха със светлини за мъгла, сигурно нямаше да направя този ъпдейт.
Намерението ми е веднага след монтажа и да отида на стенд за фарове. Знам, че мога и сам да си ги настроя на стената в подземния паркинг на мола. Но въпросът е принципен.