. А иначе джантите са хубави. Моите са подобни, но друга марка. Слагай ги - определено усмихват колата
.
. А иначе джантите са хубави. Моите са подобни, но друга марка. Слагай ги - определено усмихват колата
.

Svetlix написа:Ами хванах и си почистих зимните гуми и джантите. Махнах всички камъчета, които бяха се заклещили по грайфера.
И аз го правя това след всяко сваляне на гуми и джанти, просто не издържам да има камъчета и да седят мръсни
- предпочитам да отделя 30 минути предварително, но да знам, че са готови за следващия сезон и са като нови. А пък колко части от пирончета, скобички, малки стъкълца вадя като изключим поне 50 грама камъчета от 4-те, не е истина... 
Svetlix написа:.. Ами хванах и си почистих зимните гуми и джантите. Махнах всички камъчета, които бяха се заклещили по грайфера. Идеята е на зима, директно да ги монтирам без допълнителни занимавки.
Много добър подход . И аз така процедирам, измивам ги , отделно ги напръсквам със силиконов шпрей на другия ден и след това в тъмни чували и на хладно място през лятото .
Vlad777 написа:DC ксенон къси
DR ксенон дълги
DCR ксенон на къси и дълги
Ако пише HC, HR, HCR, значи фарът е за халогенна крушка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта