Здравейте, нещата не се случват толкова бързо, колкото си мислех в началото, но това си има своят чар, а и за къде да бързаме.
За сметка на това покупките и идеите за колата си вървят с пълна сила. Посетих първият си ретро събор (като участник) на Спасов ден в София. Беше доста готино събитие, тъй като бях със съмишленици
Набавих си опушен плафон на Hella с бавно изгасване:

- Screenshot 2025-06-13 225922.png (419.24 KиБ) Видяна 7 пъти
Барче с касетник, като за целта взех два касетника за да успея да направя един цял. Хубавото е, че намерих от първите касетници (с белият бутон) за да си пасват с колата. Също така и набавих въздуховод + централните духалки за да не съм с два пепелника и да изглежда нелепо
Набавих си и предни апарати с шенкели от Passat B3 G60, както и задни апарати от Polo 6N2 GTI и ще трябва да преминат галванизиране и да се рециклират преди да ги поставя на колата
Също така си набавих и други дреболии като: километраж с оборотомер, мокетени кори за багажника, оригинални държачи за тонколони за задната кора (доста рядко срещани за джета), както и предна и задна тясни брони с хромирани кантове, също и два касетофона за които много се чудя кои от двата да използвам.
Единият е Beta 4 2х20w с блутут, а другият е Gamma 5 4x40w като идеята ми за него е да се разглбои и да му се сменят всички диоди на подсветките с зелени такива за да си подхожда с колата (в момента са синьо и червено). За момента не съм решил кои от дватат, тъй като и двата ми харесват
Ако имате съвети как да възстановя хубаво броните ще съм благодарен. Ползвах търсачката, но там ми стана доста объркано, тъй като едни казват да се боядисват, други да се използва един препарат, други втори и т.н

Това е от мен за сега, скоро пак ще има продължение с вече поставени неща по колата (надявам се

)