Най-накрая с Jetta - 1989 VW Jetta Mk2 Pacific
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Най-накрая с Jetta - 1989 VW Jetta Mk2 Pacific
Браво, колега. Остави си я с тесните брони. Иначе е голяма играчка с широките и без прагове не седят добре (лично мнение).
- __smirnoff__
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PN 1990
На същото мнение съм и аз, и то не само заради прага, ами и заради веждата. Макар да може да се сложи и на нормалната пластмасова вежда, някак не седи добре и завършено. На Голфа ми отне почти две години да събера цял комплект вежди с прагове и лайстни, и чак след това започнах преминаването към широка броня, ако в някакъв момент реша и на Джетата да ги слагам, пак ще е така и търсенето ще започне отначало
. Но истината е, че сециално на Джета много ми харесва визията с тесните брони, някак завършено седи линията.
Иначе откакто я имам и аз започнах да ги виждам по улиците
Всяка сутрин се разминавам с три различни джети по маршрута към работа, но друг Пасифик видях само веднъж, и не можах много да го огледам, бързо се разминахме.

Иначе откакто я имам и аз започнах да ги виждам по улиците

- __smirnoff__
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PN 1990
Когато взех Джетата, имаше проблем с фаровете - щипките за реглаж им бяха счупени, и си висяха свободно, стария собственик ги беше застопорил с фибран. За първо време сложих един комплект фарове, които имах налични, но те не бяха въобще в цветущо здраве. Оригиналните фарове на колата са си повече от перфектни, та беше само въпрос на време да възстановя и монтирам тях.
Ето я и нагледно разликата между оригиналните запазени фарове, и другите, които отиват пак в склада за резерва:
С просто око се вижда колко по-хубави са оригиналните (долните).
Най-накрая миналата седмица ми остана време да си изпечатам на 3д принтера липсващите пластмасови части по реглажа, които в готов вид изглеждат по този начин:
за по-малко то 5 минути вече бяха на място и фаровете бяха готови за монтаж:
Ето го и вече монтиран само единия:
Не съм правил повече снимки, но вече всичко е събрано и предницата се освежи доста, а и свети много прилично.
Ето я и нагледно разликата между оригиналните запазени фарове, и другите, които отиват пак в склада за резерва:
С просто око се вижда колко по-хубави са оригиналните (долните).
Най-накрая миналата седмица ми остана време да си изпечатам на 3д принтера липсващите пластмасови части по реглажа, които в готов вид изглеждат по този начин:
за по-малко то 5 минути вече бяха на място и фаровете бяха готови за монтаж:
Ето го и вече монтиран само единия:
Не съм правил повече снимки, но вече всичко е събрано и предницата се освежи доста, а и свети много прилично.